Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SEDAM KRUGOVA KATRA

VIDEO Patnje mladog Werdera: Potresi mozga i povišene temperature usred klimatizirane pustinje

Druga epizoda serijala Sedam krugova Katra je pred vama.

Nogometni lipanj obilježit će nastup Hrvatske na završnici Lige nacija, koju ćete moći pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u. A dok čekate nove izazove Vatrenih, možete se ugrijati serijalom Sedam krugova Katra u kojem možete iz prve ruke vidjeti kako je to biti dio ENG ekipe Nove TV na terenu.

Naši junaci naletjeli su na prvi veći problem već sedmi dan svoje katarske avanture, naime snimatelj Mario Kovačić završio je u bolnici zbog sumnje u potres mozga, ali kako zatresti nečeg čega nema?!

Kako je sve prošlo okej, nastavili su svoj posao, a na red je došao intervju sa Stevenom Nzonzijem, bivšim francuskim reprezentativcem koji je igrao protiv Vatrenih 2018. godine u Rusiji.

Malo se roštiljalo i na hrvatsko-kanadskoj večeri pa je došao 11. dan – koban za Bobana. Vlado je završio u krevetu s temperaturom 38 i tamo proveo dva dana. Srećom nije bila riječ o Covidu.

A na njegovu nesreću, dok je on bolovao, ostali su "lumpovali" pa u njegovom izostanku zabave nije nedostajalo. Jasno, umjerene zabave jer za više nisu imali novca. Kako će ga i imati kad je tri decilitra sokića "samo“ 12 eura!

Patnje mladog Werdera i sve što je uz njih došlo pogledajte u drugoj epizodi serijala Sedam krugova Katra u videu na početku teksta.

Sljedeću očekujte u ponedjeljak od 20 sati uvečer.

Sedam krugova Katra (2) Sedam krugova Katra (2) (Foto: Screenshot)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider