Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
ranije ispali

Bulat se želi časno oprostiti od Eura U-21: "Pogledajte njih, oni nam moraju biti putokaz"

Marko Bulat govorio je uoči posljednje utakmice Hrvatske U21 na Euru.

Marko Bulat (Foto: Profimedia)

Još uvijek smo motivirani bez obzira na ispadanje i želimo u zadnjem susretu odigrati na pravi način, rekao je hrvatski U21 nogometni reprezentativac Marko Bulat.

U utorak, s početkom u 20.45 sati, Hrvatska U21 igra utakmicu posljednjeg, trećeg kola skupine B na Euru protiv domaćina Rumunjske U21. Od ranije je poznato da u četvrtfinale iz ove skupine idu mladi igrači Španjolske i Ukrajine, a Hrvatska U21 iza sebe ima dva poraza, 0-2 od vršnjaka iz Ukrajine i 0-1 od vršnjaka iz Španjolske.

Igor Budan VIDEO Bivši napadač Vatrenih o lošoj realizaciji mladih reprezentativaca: "Trenutno nemamo top napadače" divider

“Moramo ostaviti dobar dojam jer ipak igramo za Hrvatsku. Pogledajmo samo kakve rezultate ostvaruje A reprezentacija, to nam mora biti putokaz kako se i mi moramo ponašati na terenu i van terena. Sigurno smo motivirani i jedva čekamo utakmicu, imali smo dva dana za oporavak i uvjeren sam da smo svi spremni dati sto posto”, rekao je Bulat.

Izbornik Dragan Skočić U21 momčad je preuzeo uoči Eura, od Igora Bišćana, no pravi rezultati, ali i igre, na prvenstvu su izostali.

Dragan Skočić Skočić poslije ispadanja: "Mogu dečkima prigovoriti samo što smo prelako primili gol" divider

“Analizirali smo prijašnju utakmicu i pripremali ovu koja je pred nama. Rumunjska je protivnik koji ima dobar blok i iz njega dobro izlazi u kontru i polukontru. Igraju dosta izravno pa na drugu akciju, znaju pokupiti odbijene lopte, fizički su jako dobri. Sastav? Nema Stojkovića koji ima dva žuta kartona, a nekolicina igrača imaju problema s ozljedama. Nadam se da će svi biti u kadru, u kojem će biti određenih promjena. Pojedini igrači dobit će priliku s obzirom na naš posljednji nastup na prvenstvu, ali tek ćemo u utorak znati nešto više uzimajući u obzir ozljede nekolicine igrača”, istaknuo je Skočić.

Slavlje Španjolaca Mladi Vatreni izgubili drugu utakmicu na Euru, ispali iz svih kombinacija za četvrtfinale divider

“Naivno smo izgubili dvije utakmice i naravno da smo bili poljuljani, idemo kući i nije lako. Međutim, igrači su bili vrlo kooperativni, radili su, pokušavali napraviti što je moguće više. Činjenica je da nam je nedostajalo puno igrača, okolnosti su bile takve kakve jesu, ali i dalje stojim iza tvrdnje da ova momčad vrijedi. Uostalom, Španjolci su od nas bili stariji po dvije ili tri godine. Možda imamo problema na nekim pozicijama, ali ovi igrači u budućnosti mogu puno donijeti hrvatskoj reprezentaciji. Ova momčad će sigurno dati A reprezentativce, u to sam uvjeren”, zaključio je Skočić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider