Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
zaslužili više, smatra

Skočić poslije ispadanja: "Mogu dečkima prigovoriti samo što smo prelako primili gol"

Hrvatska reprezentacija U21 zaključila je svoj put na Euru već poslije dvije utakmice.

Dragan Skočić (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Mislim da smo zaslužili više, izjavio je u subotu navečer nakon poraza od Španjolske na Europskom prvenstvu izbornik hrvatske U21 reprezentacije Dragan Skočić

Španjolska U21 jučer je u drugoj utakmici u skupini na Europskom prvenstvu u Rumunjskoj slavila s 1:0 i time je Hrvatska U21 izgubila svaku šansu za plasman u četvrtfinale.

Slavlje Španjolaca Mladi Vatreni izgubili drugu utakmicu na Euru, ispali iz svih kombinacija za četvrtfinale divider

"Zaslužili smo više od 1:0, ne mogu nikome prigovoriti. Možda mogu prigovoriti ekipi za gol koji smo primili tako lako, ali poslije toga nije bilo lako, pritiskali smo. Nezadovoljan sam sigurno, ali mislim da smo zaslužili više", kazao je Skočić te je najavio zadnju utakmicu u skupini, s kojom će se Hrvatska U21 oprostiti od prvenstva.

"Sada nas čeka utakmica protiv Rumunjske. Svaka je utakmica bitna, predstavljamo Hrvatsku i dat ćemo sve od sebe da dobijemo tu utakmicu, ali bit će teško", dodao je.

Luka Modrić VIDEO Snimka koja slama srce: Španjolci slave, a pogledajte što radi Modrić u pozadini divider

"Žao mi je što smo ispali, svi smo u svlačionici tužni, ali u budućnosti možemo imati jako dobru ekipu. Ovo je mlada ekipa, 14 od ovih igrača igrat će na sljedećem prvenstvu, moramo biti objektivni. Treba biti svjestan da smo igrali s ekipom koja vrijedi 230 milijuna eura, 30 milijuna manje nego naša A-reprezentacija. Sigurno da nam je falilo nekih stvari, imamo slabosti, svjesni smo ih i radit ćemo na tome da ih popravimo", kazao je za kraj Skočić.

Reprezentativac Martin Baturina također nije skrivao nezadovoljstvo jer on i njegovi suigrači nisu uspjeli pobijediti,

Hrvatska U-21 Mladi Vatreni najavili dvoboj protiv Španjolaca: "Nema pritiska, sve je u našim rukama" divider

"Nismo uspjeli pobijediti, oni su jednostavno bili bolji, nema tu priče. Moramo probati pobijediti sada Rumunjsku, da ostvarimo barem neku počasnu pobjedu ako ništa drugo", rekao je Baturina.

U skupini B nakon dva kola Španjolska U21 i Ukrajina U21 imaju maksimalnih šest bodova i izborili su prolaz među osam najboljih, dok su mladi Hrvati i Rumunji bez pobjede i bodova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider