Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ispali s Eura

VIDEO Bivši napadač Vatrenih o lošoj realizaciji mladih reprezentativaca: "Trenutno nemamo top napadače"

Hrvatska U-21 porazom od Španjolske ispala je s Europskog prvenstva.

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija ispala je s Europskog prvenstva nakon samo dva kola u skupini. Samo 19 sekundi je trebalo Španjolcima da postignu pogodak mladim Vatrenima.

Strijelac je bio Abel Ruiz, napadač portugalske Brage, i to je bilo to od golova do kraja susreta. Najbolju priliku za Hrvatsku sinoć je propustio talentirani napadač Rijeke, Matija Frigan, ali svi hrvatski napadači nisu pokazali gotovo ništa.

Naša mlada reprezentacija u dvije utakmice nije postigla ni pogodak, a naša A-reprezentacija željno traži pravu špicu. Stoga, evo što o tome kaže nekadašnji reprezentativni napadač Igor Budan za Dnevnik Nove TV:

"U ovom trenutku nemamo fenomene, nemamo top napadače. Iz moje perspektive oni mogu pridonijeti hrvatskoj reprezentaciji kroz koju godinu", rekao je.

Zinedine Zidane i Luka Modrić Zidane otkrio zašto se divi Modriću: "Samo me dva igrača tjeraju da ustanem s mjesta" divider

Uostalom, ispadanje mladih nije ništa strašno zabrinjavajuće, pa ni Luka Modrić ništa nije napravio u ovom uzrastu, a što je sve nakon toga uslijedilo:

"Gledao bih da kroz mladu reprezentaciju mogu napredovati pojedinačno, a ovi porazi bi im trebali dati iskustvo i da nauče gdje su griješili", kazao je Budan.

Eto, to je ono što sad čeka naše mlade nogometaše. A za početak: dostojan oproštaj od Eura, protiv domaćina Rumunjske u posljednjem kolu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider