Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uf, kakva pohvala

Zidane otkrio zašto se divi Modriću: "Samo me dva igrača tjeraju da ustanem s mjesta"

Zinedine Zidane poklonio se hrvatskom kapetanu Luki Modriću.

Zinedine Zidane i Luka Modrić (Foto: Afp)

Nakon finala Lige nacija hrvatski kapetan Luka Modrić otišao je na zasluženi odmor kako bi spremno dočekao novu, jedanaestu sezonu u redovima Real Madrida.

S Kraljevskim klubom dogovorio je produženje suradnje na dodatnih godinu dana po istim financijskim uvjetima, čeka se samo službena potvrda, no s velikim se zanimanjem prati što će Modrić odlučiti kada je u pitanju kockasti dres.

Unatoč tome što je zagazio u 38. godinu života, njegovim odlaskom nastala bi ogromna praznina u središnjem redu Vatrenih, a koliko ga cijene u nogometnim krugovima, najbolje otkriva izjava jednog od najboljih svih vremena, Zinedinea Zidanea.

Marko Ćosić Umalo je Hajduk odvukao do čuda prije nekoliko godina, a sad je s 29 završio karijeru u Gziri divider

Francuska nogometna legenda poklonila se Modriću u intervjuu koji je dao za francuski Telefoot.

"Kada pričam o igračima koji me tjeraju da ustanem s mjesta, to su Karim Benzema i Luka Modrić", rekao je Zidane.

"To su igrači koji ponekad izgledaju kao da su izgubili loptu, ali uvijek se uspiju izvući iz te situacije", kazao je francuski trener, koji je imao prilike u dva navrata surađivati s hrvatskim kapetanom u Kraljevskom klubu.

Marcelo Brozović Talijani tvrde da je Brozović potpisao s Al-Nassrom: Evo koliko će dobiti Inter, a koliko će zarađivati Marcelo divider

Odradio je dva mandata na klupi madridskog diva, tri puta je osvojio Ligu prvaka, dva puta La Ligu, ali i dva puta Svjetsko klupsko prvenstvo. Također, po dva puta osvojio je španjolski Kup i Superkup.

Zidane je bez posla od ljeta 2021. godine, kada je napustio klupu madridskog Reala.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider