Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Samo za Dnevnik Nove TV

VIDEO Legende na Pranjićevom oproštaju: Klasnić poslao poruku Petkoviću

Veliki broj poznatih igrača stigao je na oproštaj Danijela Pranjića od igračke karijere.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Pranjić oprostio se od igračke karijere. Tri godine nakon završetka istre održao je oproštajnu utakmicu u Orahovici na kojoj se okupio veliki broj poznatih lica iz svijeta nogometa, a sve je imalo humanitarni karakter.

Sav prikupljeni novac ide za liječenje malenog Petra, koji boluje od rijetkog sindroma.

Na oproštajnu utakmicu stigli su Olić, Klasnić, Kranjčar, Ćorluka i mnogi, mnogi drugi, a Pranjić je samo za Dnevnik Nove TV podijelio prve dojmove s oproštajne utakmice:

"Mislio sam da će biti puno teže. Sretan sam zbog svega što smo napravili, što smo pomogli malom Petru, što se okupio veliki broj ljudi. Stigao je veliki broj mojih bivših suigrača, koje nije bilo lako okupiti. Ovo je neki novi početak moje karijere, ostat ću u nogometu i sigurno bih sve ovo ponovio još jednom", kazao je Pranjić.

Niko Kranjčar VIDEO Kranjčar i Ćorluka o transferu Kovačića u City: "Svjetski igrač, zanima me samo jedna stvar" divider

"Najviše ću ga pamtiti po asistenciji protiv Poljske, kada smo pobijedili na Euru", započeo je Ivan Klasnić u šaljivom tonu pa nastavio:

"Uvijek je bio borac, brz kao metak, borio se za našu zemlju. Pokazao je u Bayernu da je dobar igrač", rekao je Klasnić, a Pranjić se nadovezao da je to bio njegov najbolji turnir:

"Sigurno je to najbolji turnir u mojoj karijeri, igrao sam dobar nogomet. Igrala je ekipa, bili smo preodređeni da odemo daleko, ali dogodila se ta Turska. Uvijek ostaje žal što nismo napravili nešto više".

Leon Dajaku na treningu Bayerna (drugi slijeva) Novo ime na Poljudu: Stiže bivši napadač Bayerna? divider

Za kraj, Klasnić je otkrio tko bi mogao biti novi "killer" u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji:

"Ne znam, Petković je zabio lijep gol u polufinalu Lige nacija. Mora sigurno raditi više za ekipu, on je dobar napadač koji možda može biti pravi", zaključio je.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider