Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
siempre con balon

VIDEO Modrić iznenadio na treningu: "Trebao je ostati u teretani, ali..."

Petković je out, Kramarić tek svježe oporavljen od ozljede, a pole position u vrhu napada zato se sve više smiješi povratniku u Vatrene.

Reprezentativci Hrvatske okupili su se pred test protiv Latvije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Ante Budimir i za vikend je zabio u La ligi i tako samo potvrdio svoju sjajnu formu.
"Sad je svojom formom pokazao da je zavrijedio poziv, igra dobro, zabija golove i nama treba taj tip napadača pogotovo što ćemo u obje utakmice bit mi koji ćemo bit prema gore", kaže Zlatko Dalić.

Trening reprezentacije VIDEO Okupila se reprezentacija s nekoliko novih imena divider

Od utakmica s Turskom i Walesom, Budimir je u četiri nastupa utržio pet pogodaka. Kramarić se u akciju tek vraća, Vlašiću je naknadno aktiviran pretpoziv, a priliku na krilu dobit će još jedan povratnik, Marko Pjaca.

"Marko Pjaca se diže u formi, možda nije u stanju u kojem je bio prije, sigurno, ali na dobrom je putu, jučer je igro dobru utakmicu, napravili dobar potez i taj poziv mu može dati još više energije da bude još bolji."

Utakmicu po utakmicu (13.11.2023.) Utakmicu po utakmicu (13.11.2023.): Hajduk bježi, pratnja ne reži divider

Selimo u vezni red gdje je situacija sljedeća. Modrić igra za Real, ali uglavnom ulazi s klupe - Ozlijeđeni Kovačić u pet nastupa dva puta je startao za City, dok je Brozović upisao 4 puta po 90 minuta za Al Nassr. U veznom redu izdvojit ćemo i Pašalića, koji u Atalanti ulazi s klupe, Ivanušeca koji se također vraća nakon ozljede, te Majera koji je u 5 nastupa od zadnjeg okupljanja upisao i jedan pogodak. I idemo u zadnju liniju, gdje se ističe jedno ime.

"Gvardiol igra cijelo vrijeme lijevoga bočnoga u Citiyju, on nosi energiju kvalitetu prema naprijed, bit će na toj poziciji, jer nisam dobio što sam htio od Barišića i od Sose prema naprijed."

Marco Pašalić Novi Dalićev čovjek o trenutku koji je promijenio sve: "To mi je bila najbolja odluka u životu" divider

Uz Joška, koji će na poziciju na kojoj je i debitirao za Vatrene, u zadnjoj liniji konstante u svojim klubovima su Šutalo i Vida, dok Stanišić sve češće starta za Leverkusen. Unatoč 7 primljenih pogodaka u 5 nastupa za Fenerbahče Livaković je sigurna jedinica, a mjestu u prvih 11 nadaju se i povratnik nakon ozljede, Juranović, te u klubu standardni Erlić.

Prema Dalićevoj najavi, Sosa nije u prvom planu, kao ni Pongračić, inače standardan u Lecceu. Za iskristalizirati prvih 11 za Latviju, Dalić ima cijeli tjedan i još četiri treninga.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider