Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sadržajan tjedan

Utakmicu po utakmicu (13.11.2023.): Hajduk bježi, pratnja ne reži

Iza nas je uzbudljivih tjedan dana tijekom kojih je došlo do promjene na vrhu SuperSport HNL-a.

Pred vama je novo izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu u kojem je naš voditeljski kvartet (Valentina Miletić, Mateo Pukšar, Ivan Ljubić, Igor Ćurković) pretresao niz aktualnosti iz SuperSport HNL-a.

Iza nas je uzbudljivih i sadržajnih tjedan dana u kojima je Hajduk upisao dvije pobjede i preuzeo vrh ljestvice s prednošću od pet bodova u odnosu na drugoplasiranu Rijeku. Splićani su protekle srijede u odgođenoj utakmici slavili u Osijeku i izbili na prvo mjesto koje su dodatno pečatirali nedjeljnim trijumfom nad Varaždinom, a na ruku im je išao i kasniji remi Rijeke i Dinama u derbiju kola.

No, prije osvrta na nogomet, u ovotjednoj epizodi predstavljen je božićno-humanitarni projekt o kojem ćete uskoro moći saznati nešto više.

Jakirović preživio Rijeku

Pitanja gledatelja bila su šarolika kao i svaki put, odnosila su se dobrim dijelom na suđenje, između ostalog i na šokantni potez Stefana Ristovskog na Rujevici.

Koji su zaključci s te utakmice, koji je trend primjetan kod naših klubova i kakav je zapravo doček priređen Sergeju Jakiroviću, bile su neke od tema povezane s tim susretom.

Sretno Kovačeviću u najvažnijoj utakmici

Hajduk je nakon Osijeka uspješno svladao i prepreku zvanu Varaždin. Poljudom se prije utakmice prolomio dugotrajni pljesak za varaždinskog trenera Marija Kovačevića kojem je protekli tjedan dijagnosticiran karcinom pluća. Gospodine Kovačeviću, nadamo se da ćete pobijediti u najvažnijoj utakmici svog života i želimo vam puno sreće, kao i cjelokupna hrvatska (nogometna) javnost.

Karoglan preporodio Hajduk

Što se zbivanja na terenu tiče, naši voditelji komentirali su novu ulogu Marka Livaje otkako se na klupu vratio Mislav Karoglan, zatim fenomenalnog mladog Amerikanca Rokasa Pukštasa i njegovu igru, ali i varaždinskog vratara Olivera Zeleniku koji je imao čak 10 obrana udaraca upućenih iz njegova šesnaesterca, srušivši time rekord HNL-a otkako postoje ta mjerenja.

Je li opravdano priznat gol protiv Osijeka i je li Dinamo pokraden u Češkoj? Mogu li Lisica i Vuk zajedno? Odgovore na ta pitanja, kao i rubrike Kladionica i Haenelseri, pronađite u novoj epizodi vašeg omiljenog podcasta.

Uživajte!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Srce ovog Hajduka 🤍

📸Duje Klarić/CROPIX
Novi spektakularan pogodak postigao je Bruno Durdov! 😳

UŽIVO ----> https://bit.ly/4dvNgKk
2. minuta, prvijenac Ivana Rakitića u SuperSport HNL-u 👏

UŽIVO ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Kraj utakmice, pobjeda Dinama u Varaždinu!

Opširnije na ----> https://bit.ly/4dRbq2d