Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Išao je daviti čovjeka"

Potez Ristovskog šokirao mnoge ljubitelje HNL-a i digao prašinu: "Meni to nije za crveni karton"

Stefan Ristovski je nasrnuo na Franju Ivanovića na utakmici Rijeka - Dinamo.

Posljednja HNL utakmica prije nego li je nastupila ova reprezentativna stanka bio je okršaj Rijeke i Dinama na Rujevici gdje je Stefan Ristovski svojim nasrtajem na Franju Ivanovića zgrozio mnoge, kako na stadionu tako i pred malim ekranima.

Stoga ne čudi što je jedno od pitanja gledatelja u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu bilo vezano uz taj šokantni potez bivšeg reprezentativca Sjeverne Makedonije i nekadašnjeg igrača Rijeke.

"Meni je ovo kad je išao daviti čovjeka, to mi stvarno ne ide u glavu što mu je bilo. Već se bila smirila situacija, on je odjednom došao sam i počeo daviti frajera", komenirao je Igor Ćurković.

"Da, ni ja nisam mogao vjerovati", prisnažio je Ivan Ljubić.

No, Mateo Pukšar ponudio je nešto drukčije razmišljanje:

"Meni to nije za crveni karton zato jer je kontekst utakmice bio takav da su tenzije povišene od prve minute, da ima puno prenemaganja i glume od samog početka dvoboja pa mi taj okršaj Ivanović - Ristovski nije toliko dramatičan. Mislim da sudac može imati malo veću toleranciju na nasilje u takvoj utakmici, a općenito mislim da je suđenje bilo jako dobro."

Sve o ovoj i mnogim drugim aktualnostima vezanim uz hrvatski klupski nogomet pogledajte večeras na gol.hr-u od 21:00 u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider