Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"
Hrvatska reprezentacija
Vatreni, sretno!

Hrvati započeli invaziju na Rotterdam: Najviše ih stiže tijekom srijede, bit će ludnica

U Rotterdamu se na polufinalu Lige nacija između Nizozemske i Hrvatske očekuje oko 15 tisuća naših navijača.

Većina hrvatskih navijača na utakmicu polufinala Lige nacija između Nizozemske i Hrvatske doći će tijekom srijede, no ekipa Dnevnika Nove TV tijekom utorka je na rotterdamskim ulicama pronašla neke od njih, ali i razgovarala s Hrvatima koji žive u drugom po veličini nizozemskom gradu.

Prvi hrvatski navijači počeli su pristizati u Rotterdam u utorak poslijepodne, a da bi stigli na završni turnir Lige nacija, naši su se navijači snalazili na razne načine. Većina je stigla avionom i to do Bruxellsa, Düsseldorfa, Eindhovena i Amsterdama, A onda busom i vlakom došla u Rotterdam.

"Iz Imotskog, avionom smo došli iz Splita direktno u Amsterdam i onda busom tu, i sad lagano do hotela i to je to", prepričava Antonija.

"Ja sam došao iz Friedrichshafena u Švicarsku pa onda iz Zuricha avionom za Amsterdam i onda brzim vlakom za 26 minuta do Rotterdama", rekao je Danijel.

Nema sumnja da će hrvatske zastave sutra preplaviti Rotterdam, da će kafići i sve ove terase biti dupkom puni, a dolasku Modrića i društva posebno se vesele ovdašnji Hrvati.

Što su sve snimile kamere Dnevnika Nove TV, pogledajte u prilogu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider