Automoto
SPORTOVI
Automoto
Dramatične scene

Policija uhitila tri osobe zbog incidenta na reliju: Pukom srećom izbjegnuta je tragedija

Tijekom brzinskog ispita WRC Croatia Rallyja tri muškarca izazvala su incident.

Tučnjava na reliju (Foto: YouTube/Screenshot)

Policija je uhitila tri muškarca koja su osumnjičena za izazivanje tučnjave tijekom brzinskog ispita WRC Croatia Rallyja u blizini Ozlja.

U javnosti se pojavila snimka s drugog dana natjecanja na kojoj se može vidjeti kako gledatelji započinju prepirku, nakon koje su se potukli, i to na cesti kojom prolaze automobili natjecatelja.

Da stvar bude gora, na snimci se može čuti kako netko cijelo vrijeme upozorava izgrednike da dolazi automobil, slijedom čega se velik broj gledatelja uključio u pokušaj smirivanja situacije.

Tuča na reliju Organizacija Croatia Rallyja žestoko osudila incident na stazi: "Ovo nisu naši pravi navijači, pronaći ćemo ih i sankcionirati" divider

Na kraju su sukobljene gledatelje uspjeli odvući s ceste, i to samo koju sekundu prije nego što je automobil jednog od natjecatelja proletio punom brzinom. Pukom srećom izbjegnuta je tragedija.

"Policijski službenici Policijske postaje Ozalj provode kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca starosti 30, 28 i 23 godine.

Umalo tragedija na reliju VIDEO Umalo tragedija na hrvatskom reliju: Gledatelji se potukli na cesti dok je nailazio automobil u punoj brzini divider

Naime, njih se sumnjiči da su jučer, 22. travnja, u popodnevnim satima u naselju Dančulovići, Ozalj, prilikom održavanja WRC CROATIA RALLY 2023 počinili prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira ta Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni će sutra, 24. travnja, uz optužni prijedlog biti dovedeni na nadležni Općinski sud", stoji u priopćenju policije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider