Automoto
SPORTOVI
Automoto
SEKUNDE do katastrofe

VIDEO Umalo tragedija na hrvatskom reliju: Gledatelji se potukli na cesti dok je nailazio automobil u punoj brzini

Rijetko viđene scene dogodile su se posljednji dan održavanja WRC Croatia 2023 Rallyja, a samo sretne okolnosti dovele su do izbjegavanja nove tragedije.

U tijeku je posljednji dan održavanja WRC Croatia 2023. Rallyja, a u javnosti se pojavila snimka jučerašnjeg incidenta, nastala u gledalištu uz stazu, koja je počela masovno kružiti društvenim mrežama.

Na snimci vidimo gledatelje, za koje nam se čini kako su u pitanju strani fanovi relija, kako započinju prepirku, nakon koje su se potukli, i to na cesti kojom prolaze automobili natjecatelja.

Nedostajale su sekunde do tragedije

Dok se ova dramatična situacija odvijala, čuje se nekoga kako cijelo vrijeme govori da dolazi automobil, slijedom čega se velik broj gledatelja uključio u pokušaj smirivanja situacije.

Na kraju su gledatelje uspjeli odvući s ceste, i to samo nekoliko sekundi prije nego što je automobil jednog od natjecatelja tamo doslovno proletio punom brzinom.

Zasad nemamo više informacija, no jasno je kako je izbjegnuta još jedna potencijalna tragedija. I to još jedna na koju organizatori nikako nisu mogli utjecati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider