Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dijete kluba

Bilić na kraju sezone dovodi legendarnog engleskog reprezentativca?

Menadžer West Hama Slaven Bilić mogao bi na kraju ove sezone dovesti dijete kluba koje nikada nije ostavilo trag u njemu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je više od 20 godina proveo u redovima Chelsea, John Terry (35) bi karijeru mogao nastaviti u klubu svoje mladosti, West Hamu kojeg vodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić.

Bivšem kapetanu engleske reprezentacije na koncu ove sezone ističe ugovor s 'Bluesima', a prema pisanju otočkog tiska najveći interes za njegove usluge pokazao je West Ham. Terry je svoj nogometni put započeo upravo na Upton Parku, a potom je kao 14-godišnjak preselio na Stamford Bridge.

Premda u redovima Chelseaja za sada šute, Terry je već otkrio kako je njegov put u londonskim bluzama završen.

Terry je za prvu momčad 'Bluesa' debitirao u listopadu 1998. godine u dvoboju Liga kupa protiv Aston Ville. Do sada je za Chelsea upisao 705 nastupa, postigao 66 golova, te osvojio 16 trofeja pri čemu Ligu prvaka (2012) i četiri naslova engleskog prvaka.

"Prelazak u West Ham bio bi sjajan potez i za njega, ali i za Hammerse. Tamo je igrao kao školarac i sigurno ga vežu emocije za taj klub," kazao je engleski nogometni stručnjak Harry Redknapp.

Interes za Terryjeve usluge pokazali su klubovi iz SAD-a, ali i Kine. Navodno ga jedan od kineskih 'velikana' želi učiniti i najplaćenijim nogometašem svijeta. Međutim, velika prednost koju Bilić ima u ovoj situaciji je Terryjeva obitelj, koja prema pisanju engleskih medija želi nastaviti živjeti u Londonu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider