Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odlazak legende

Klub mu 'zabio nož u leđa': Chelsea se sramotno ponio prema Terryju

Legendarni kapetan Chelseaja John Terry napušta klub u kojem je proveo cijelu svoju karijeru...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dugogodišnji kapetan nogometaša Chelseaja i stoper engleske reprezentacije John Terry (35) izjavio je kako će po završetku ove sezone napustiti klub sa Stamford Bridgea, ali neće završiti karijeru.

"Da budem iskren, sve se dogodilo prošlog vikenda uoči utakmice protiv Arsenala. Tada je donesena odluka da ja i klub nećemo nastaviti suradnju. Ovo je moj posljednji napad na FA Cup i zato ću napraviti sve što mogu da ga osvojimo", otkrio je Terry, kojem teško pada rastanak i činjenica da neće otići u mirovinu kao igrač londonskih plavih.

"Prihvatio sam sudbinu. Moramo ići dalje. Rekli su mi da dolazi novi trener i da će on možda htjeti moj ostanak, no ja sam želio odgovor odmah od kluba. Odgovor je bio negativan tako da neće biti bajkovitog kraja i neću se umiroviti kao igrač Chelseaja", rekao je Terry.

"Vratit ću se jednog dana kao navijač. Bit ću na tribinama i sa svojom djecom gledati moćni Chelsea", zaključio je legendarni kapetan Chelsea.

Terry je čitavu seniorsku karijeru od 1998. godine proveo u Chelseaju u koji je stigao kao 14-godišnjak iz West Ham Uniteda. S "plavima" je 2012. osvojio naslov europskog prvaka, a usto ima i četiri naslova prvaka Engleske, te pet FA kupova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider