Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Srbi u formaciji 4-2-3-1

Mihajlović riješio dileme: Srpski mediji otkrili sastav 'Orlova' za Maksimir!

Srpski mediji otkrili su sastav koji bi Siniša Mihajlović mogao izvesti na Maksimiru protiv Hrvatske u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi od dva velika derbija između Hrvatske i Srbije na rasporedu je 22. ožujka u Zagrebu. Oba izbornika u završnim su fazama pripreme, a srpski Kurir već je otkrio mogući sastav 'Orlova' za tu utakmicu. Prema njima, Siniša Mihajlović riješio je svaku dilemu, a eventualne promjene bit će napravljene jedino u slučaju ozljeda.

>> Srpski nogometaši stižu u Zagreb doslovce 'napaljeni'!

Kako prenosi Kurir, na golu će biti Vladimir Stojković iz Partizana. U posljednjoj liniji zaigrat će strašno jaka četvorka Ivanović, Subotić, Nastasić i Kolarov, trojica iz Premiershipa i jedan iz Bundeslige. Najveće dvojbe Mihajlović je imao oko zadnjih veznih koji bi trebali zaustaviti kreaciju hrvatskih napada, a tu su prednost dobili Ivan Radovanović iz Atalante i Radosav Petrović iz Gencerbirligija.

Kako će Srbija igrati u formaciji 4-2-3-1, iza isturenog napadača trebali bi se naći Zoran Tošić, Filip Đuričić i Dušan Tadić, koji će često mijenjati pozicije kada će Srbija napadati. Dobra forma posljednjih mjeseci i zadnji nastupi za reprezentaciju u prvi plan u vrhu napada izbacili su Filipa Đorđevića. Ostali će čekati priliku s klupe.

''Utakmica protiv Hrvatske bit će nogometna utakmica, a ne rat i to neće biti problem. Očekujem da se moji igrači nose sa prilikom na pravi način, jer nogometaši koji ne mogu podnijeti pritisak velikih utakmica visokih tenzija trebali bi se baviti drugim poslom, primjerice raditi u uredu'', rekao je prije nekoliko dana srpski izbornik.

U najavi utakmice srpski mediji prenijeli su i izjavu Eduarda da Silve koji s posebnim nabojem dočekuje derbi na Maksimiru.

''Nemoguće da utakmica Argentine i Brazila ima veći značaj, utakmica Hrvatske i Srbije je nešto mnogo više. Kao igrač Dinama prolazio sam kroz razrušene gradove. Tast mi je bio u ratu i ta utakmica mi je nešto posebno'', zaključio je Eduardo.

Vjerojatni sastav Srbije za utakmicu s Hrvatskom:

Stojković - Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov - Radovanović, Petrović - Tadić, Đuričić, Tošić - Đorđević.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider