Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
no sex for you

Srpski nogometaši stižu u Zagreb doslovce 'napaljeni'!

Seks prije utakmice da ili ne, vječita je dilema nogometnih trenera uoči važnih utakmica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neki treneri i izbornici zabranjuju da njihove igrače na velikim natjecanjima posjećuju žene i djevojke, dok drugi to dopuštaju.

Izbornik srpskih nogometaša Siniša Mihajlović jedan je od onih koji ništa ne prepušta slučaju pa je otkrio kako uoči utakmice na Maksimiru svojim izabranicima zabranjuje seksualne odnose.

''Znamo da se pred ovakve utakmice priča o svemu i svačemu pa ako me pitate hoću li dozvoliti igračima seks prije odlaska u Zagreb, moj odgovor je - nikako!'', rekao je Mihajlović za Alo sprint.

''Nisam ja protiv toga, nema ništa loše u tome da igrači imaju seksualne odnose sa djevojkama i suprugama 3-4 dana prije utakmice, ali dva ili jedan dan pred utakmicu bilo bi kritično. Uostalom, to ne bi bilo izvedivo jer smo u karanteni od 18. ožujka'', dodao je Stanković.

Muke oko apstinencije sigurno neće imati jedan igrač. Nastup iskusnog srpskog vezjnaka Dejana Stankovića u utakmici 22. ožujka u Zagrebu pod znakom je pitanja. Ovaj 34-godišnji Interov igrač zadobio je ozljedu u utakmici protiv Bologne kada ga je u 55. minuti zamijenio naš Mateo Kovačić.

''Dobro se osjećam iako me mišić boli. Idem na magnetsku rezonanciju i nadam se da nije ništa ozbiljno'', rekao je Stanković nakon poraza 'nerazzura' (0:1). (I.Š./Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider