Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Totalni remont

Šokantna odluka: Real nudi Modrića i "vagon eura" za napadača koji ruši rekorde

Real Madrid naljeto kreće u totalni remont i sprema se kupiti najveće zvijezde...

Borja Mayoral, Luka Modrić, Gareth Bale i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Real Madrid spreman je ponuditi Tottenhamu za Harryja Kanea brdo keša i Luku Modrića, šokantnu informaciju donosi španjolski Don Balon, a prenose je brojni engleski mediji.

Predsjednik Reala Florentino Perez navodno je spreman odreći se jednog od stupova trofejne kraljevske momčadi kako bi doveo raspucanog napadača Tottenhama koji ruši rekorde u engleskoj ligi i na meti je gotovo svih najvećih europskih klubova.

Perez navodno smatra kako je Kane po svemu idealan za Real. Radi se o sjajnom napadaču koju bi mogao riješiti Realove golgeterske probleme, a uz to je kao Englez marketinški mamac.

Nakon što je u ranoj fazi sezone praktički izgubio sve šanse za obranu titule prvaka Španjolske i ispao iz Kupa kralja, gotovo je pa sigurno da Real naljeto kreće u temeljitu rekonstrukciju, a možda i totalni remont momčadi.

Došlo je vrijeme da Real osvježi i pomladi momčad, a Kane je uz Brazilca Neymara glavna meta Madriđana, na njemu se temelji Perezova vizija stvaranja nove šampionske momčadi.

Borja Mayoral, Luka Modrić, Gareth Bale i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Borja Mayoral, Luka Modrić, Gareth Bale i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kako bi ispunio svoj cilj, Don Balon tvrdi da je Perez spreman žrtvovati Modrića, jednog od najvažnijih igrača trenutačne momčadi Reala. Hrvatski reprezentativac ušao je u 33. godinu života i nije više u cvijetu mladosti, no još uvijek je na visokoj cijeni, mnogi ga smatraju ako ne najboljim, onda jednim od najboljih veznjaka na svijetu.

Uz to, Modrić je bivši igrač Tottenham, upravo je iz Tottenhama došao u Real i zbog svega navedenog Perez se nada da je kao takav dovoljno primamljiv klubu s White Hart Lane da prihvati njegovu ponudu. Jasno, ključnu ulogu odigrat će količina keša koju je Real spreman iskrcati za Kanea, a to neće biti manje od 150 milijuna eura.

Koliko su realne ove spekulacije, tek će vrijeme pokazati. Puno toga ovisit će i o tome kako će Real proći u Ligi prvaka. Ako ispadne već od PSG-a, Madriđanima će sezona biti totalni fijasko, debakl nad debaklima i posve je jasno da će Perez morati povući drastične poteze, a onda je sve moguće, pa i da u potpunosti pomete svlačionicu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider