Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve konce drži Al-Khelaifi

Vijest koja je razbudila Madrid: PSG spreman pustiti Neymara u Real, ali pod jednim uvjetom

Nije tajna kako Real Madrid želi u svoje redove dovesti nekadašnju zvijezdu Barcelone i današnjeg igrača PSG-a Neymara.

Nasser Al-Khelaifi i Neymar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

PSG je spreman dopustiti Neymaru da se pridruži Real Madridu ovog ljeta ako pomogne klubu da dođe do uspjeha u Ligi prvaka. Brazilcu je to navodno obećao predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi, kojemu je više od ičega stalo do europske slave.

Posljednjih tjedana strani mediji izvještavaju kako je Neymar otkrio najbližima da sanja o povratku u Španjolsku i igranju na Santiago Bernabeuu. Brazilski reprezentativac napustio je Barcelonu za rekordni iznos u ljeto 2017., a već iduće sezone mogao bi igrati protiv bivših suigrača u dresu najvećeg rivala.

Real Madrid u Neymaru vidi idealnu zamjenu za Cristiana Ronalda, a to je uloga u kojoj bi Brazilac neizmjerno uživao. I to je nešto na čemu će Real želi graditi svoju budućnost. Nije tajna kako je Neymar velika želja Florentina Pereza, koji želi ostati upamćen kao najveći predsjednik Reala u povijesti.

''Real Madrid je klub koji vam daje sve što vam treba kao velikom igraču, svi već znaju da sam htio potpisati za njih u jednom trenutku'', izjavio je Neymar novinarima u prosincu 2017. kad je Cristiano Ronaldo dobio još jednu nagradu Ballon d'Or.

No prije nego što mu se ispuni san, Neymar će morati ispuniti i pokoju želju Nassera Al-Khelaifija, jer ga ugovor s PSG-om veže do 2022. godine i nema odštetnu klauzulu kao što je to bio slučaj u Barceloni. Stoga svaki sporazum s Madridom ovisi o Al-Khelaifiju.

Srećom po Neymara i Real, Al-Khelaifi je spreman to učiniti, ali prije toga Neymar mora pomoći PSG-u da ostvari svoje ambicije u Ligi prvaka, a te ambicije za početak vode preko Reala u osmini finala.   
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider