Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Deset zvijezda

Predsjednik Reala puca od bijesa: Šokirat ćete se koga sve želi prodati!

Predsjednik Reala Florentino Perez ljutit je kao ris na igrače Reala, posebice na najveće zvijezde.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo zatresao je Santiago Bernabeu „eksplozivnim“ izjavama nakon poraza „el Madrilenu“.

VIDEO U Realu 'gori': Kovačić 'spustio' Ronaldu, Ramos totalno 'poludio'

„Da su svi na mojoj razini, bili bismo na prvom mjestu“, među ostalim kazao je najbolji igrač Real Madrida i eksplicitno u negativnom kontekstu spomenuo Kovačića, Lucasa i Jesea.

Ronaldovi mali noćni razgovori

Kada se ohladio, Ronaldo se pokušao izvući onom čuvenom „niste me shvatili“. Međutim shvaćen je odlično, jer može se dogoditi da jedan novinar ne shvati, ali teško da baš svi u mixed zoni krivo shvate. Jasno je to i Ronaldu pa se, kako piše El Mundo, u „malim noćnim razgovorima“ pokušao opravdati pred suigračima.

Iako mu nije prvi put da javno napada i kritizira suigrače, radio je to i na travnjaku, prisjetite se galame na Garetha Balea i slučajeve kada se ljutio kada mu ne bi dodali loptu, već su se „usuđivali“ sami pucati na vrata suparnika, na Bernabeuu se prave da nema „nikih problema“.

Zidane i dalje, barem javno, nastavlja „jesti iz ruke“ svojoj najvećoj zvijezdi. „Cristiano je sa svima razgovarao, i sa mnom i sa suigračima. Sve smo riješili. Znamo koliko nam je važan i svi smo s njim. Problem je riješen, najvažnije je što slijedi i tomu se trebamo posvetiti. Svi smo zajedno, prema unutra, ne prema vani“, izjavio je trener Reala na press-konferenciji uoči ligaške utakmice s Levanteom.

Perez ljutit kao ris na najveće zvijezde

S druge strane, neki španjolski mediji pišu kako je Florentinu Perezu definitivno „prekipjelo“. Predsjednik Reala ljutit je kao ris na igrače Reala, posebice na najveće zvijezde, za koje smatra da su najodgovornije za krizu rezultata i lavinu kritika koja se sručila na njegovu glavu.

Dok su mu navijači protiv Atletica skandirali "odlazi", Perez je crvenio u svečanoj loži pred uglednim gostima. Izgledao je osupnuto, pokušao je sakriti emocije, ali na licu se vidjelo da iznutra gori. Stoga ne čudi što je razočaran igrama i ponašanjem igrača te se priprema za potpunu rekonstrukciji momčadi. Već se tjednima i mjesecima spekulira da Perez na ljeto namjerava provjetriti svlačionicu.

Ako su donedavno i postojale neke nedoumice koliko je ozbiljan u toj nakani, čini se da ih više nema, jer što se još treba dogoditi kako bi shvatio da mora nešto učiniti? Navodno je na transferi listu upisao deset igrača, a uz to je poručio najbližim suradnicima da nitko nije nedodirljiv i da baš svatko može odletjeti „niz štange“, uključuju i trenera Zidanea.

Za Ronalda i Jamesa 140 milijuna eura

Diario Gol ekskluzivno saznaje da je na listi ovih deset imena: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Pepe, Isco, Kroos, Modrić, James, Keylor Navas, Jese i Casemiro.

Ne znači da će svaki od ovih deset igrača biti prodan, već da mogu otići ako „prosci“ ponude zadovoljavajuće iznose.
„Real treba promjene i zato ćemo prodati mnoge igrače, ali nećemo ih otpisivati“, navodno je kazao Perez jednom od izvora španjolskog dnevnika.

Perez se nada da će za Ronalda dobiti najmanje 80 milijuna eura, a za Jamesa 60. Za Sergija Ramosa teško da može dobiti više od 25 milijuna eura, ali Perez ga se ponajprije želi riješiti zbog njegove goleme plaće, ali i zbog napetog odnosa. Prema novom ugovor stoper Reala zarađuje oko 10 milijuna eura neto godišnje, što znači da Real za njega izdvaja 20 milijuna bruto.

Keylor Navas bi mogao biti iskorišten za „trampu“ s Manchester Unitedom, odnosno zamijenjen za Davida de Geu. Istako tako i ostali igrači sa spomenute liste mogu postati dio transfera u mogućem dovođenju Edena Hazarda i Paula Pogbe.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider