Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kapetan uvodi red

VIDEO U Realu 'gori': Kovačić 'spustio' Ronaldu, Ramos totalno 'poludio'

U Realu vlada napeta atmosfera nakon poraza u gradskom derbiju i vjerojatno izgubljene bitke za titulu prvaka Španjolske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Koliko je napeta atmosfera u Realu pokazao je posljednji trening „kraljeva“ uoči utakmice s Levanteom. Dok se igrala standardna „ševa“, neki igrači nisu bili baš agresivni u krugu, što je razljutilo Sergija Ramosa.

Predsjednik Reala puca od bijesa: Šokirat ćete se koga sve želi prodati!

Sveprisutne kamere uhvatile su njegov povik: „J.... se, dajte pokrenite guzice!“ zagrmio je kapetan pa dodao: „Ovo nije normalno! Izgledate kao da smo tek odigrali utakmicu.“

Kada ovo stavite u kontekst situacije koja vlada na Bernabeuu, ogorčenja navijača ali i čelnika „kraljevskog kluba“ sa igrama i ponašanjem igrača Reala, kojima se zamjera nedostatak zalaganja i borbenosti, onda ne treba posebno pojašnjavati kako je odjeknula Ramosova bukvica suigračima.
Ona se može shvatiti i kao nastavak kritike koju je Cristiano Ronaldo uputio suigračima nakon poraza u gradskom derbiju s Atleticom.

„Da su svi na mojoj razini, bili bismo na prvom mjestu“, među ostalim kazao je najbolji igrač Real Madrida i eksplicitno u negativnom kontekstu spomenuo Kovačića, Lucasa i Jesea.

Kasnije se Ronaldo pokušao oprati da je krivo shvaćen, ali ni drugo tumačenje nije baš pohvalno za spomenute suigrače. Portugalac je kazao kako je mislio na fizičko stanje svojih suigrača, što bi se moglo protumačiti kako misli da nisu dovoljno spremni.

Diario Gol saznaje kako ni spomenuti igrači nisu ostali dužni Ronaldu. Jese se našao najpogođenijim jer mu je Ronaldo idol i u svakoj prilici ga na sva usta hvali. Lucas je navodno prokomentirao kako bi Ronaldo morao pripaziti što govori pred novinarima, a španjolski dnevnik podcrtava reakciju hrvatskog veznjaka Matea Kovačića koji je „pokazao zadivljujuću osobnost“.

„Ne znaš ni moje ime“, navodno je Kovačić sa smiješkom na licu „spustio“ Ronaldu koji ga je prekrstio u Kovačevića, čime je izazvao lavinu posprdnih reakcija na društvenim mrežama.

Nekoliko sati nakon što se izgalamio na suigrače, Ramos je na svojem profilu objavio fotografiju s treninga s potpisom: „Predaja nije opcija“ te „Još treniramo“.

Prilično je jasno na što je aludirao. S obzirom da je predsjednik Florentino Perez iznimno ljutit na igrače Reala te je naredio treneru Zinedine Zidaneu da konačno uvede red u svlačionicu, čini se da je kapetan zapovjedi počeo sprovoditi u djelo. Uskoro ćemo vidjet s kakvim uspjehom.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider