Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pogledajte više puta

VIDEO Zvijezda Barce se čudi penalu na Modriću: Je li uopće bio?

Real Madrid je s 4:0 isprašio Sevillu, ali sporan je penal dosuđen za Madriđane.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U kolu u kojem ni Atletico ni Barcelona nisu uspjeli pobijedili, Real je iskoristio priliku i smanjio zaostatak za najvećim rivalima. Sada je samo tri boda ispred gradskog rivala, a osam kola prije kraja za vodećom Barcom zaostaje 10 bodova.

Dok je četvrti Villarreal uspio zaustaviti Barcelonu (2:2), kojoj je suđen dvojbeni penal nad Neymarom, peta momčad Primere Sevilla teško je stradala na Santiago Bernabeuu. I dok su sijevale kritike madridskih medija na račun suca u Villarrealu, Gerard Pique je uzvratio putem Twittera na kojem je nakon dosuđenog penala za Real napisao 'I što sada?'.

Branič Barcelone redoviti je komentator događanja u španjolskom nogometu. I dok ga u rodnom gradu zbog toga većinom podržavaju, jer smatraju da brani njihove interese, u Madridu ga ne mogu smisliti. No, Piqueovi komentari na društvenim mrežama živciraju i mnoge iz ostatka Španjolske.

Pogledali smo nekoliko puta snimku i teško je utvrditi je li Reyes napravio prekršaj nad Lukom Modrićem. Luka je pao, a sudac Estrada Fernández je pokazao na bijelu točku na iznenađenje igrača Seville. Čini se kako je Reyes imao nogu na zemlji prije nego je za nju zapeo hrvatski veznjak, ako je uopće u toj situaciji bilo kontakta.

Čini se prije da je sudac procijenio prekršajem kasniji kontakt. Uistinu je teško jasno procijeniti je li ili nije bio prekršaj za najstrožu kaznu, no na kraju je taj penal Cristiano Ronaldo promašio.

Pogledajte više puta ovu situaciju i sami odlučite je li sudac ispravo dosudio najstrožu kaznu za domaćina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider