Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sudac oštetio sevillu

VIDEO Real slavio: Dva promašena penala, Benzema 'ukrao' gol Modriću

Real Madrid uvjerljivo je slavio protiv Seville...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida upisali su uvjerljivu pobjedu protiv Seville u sklopu 30. kola španjolske Primere. 'Kraljevi' su u čudnoj utakmici slavili s 4:0, a među najzapaženijim igračima na travnjaku bio je hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

Nije zabio i nije asistirao, ali je izborio jedanaesterac, trebao je zabiti, te je bio pokretač gotovo svih opasnih akcija Reala.

Modrić je u 57. minuti utakmice imao sjajan prodor u suparnički šesnaesterac gdje ga je Jose Antonio Reyes oborio. Jedanaesterac je na sebe preuzeo Cristiano Ronaldo i - promašio cijela vrata! Pucao je iznad grede.

Samo šest minuta kasnije Ronaldo se iskupio pogotkom nakon asistencije Danila, kojem je loptu za dodavanje u peterac gostiju dao naš Modrić. Hrvatski veznjak trebao se upisati u strijelce u 66. minuti, ali je ispred njega natrčao Karim Benzema, prebacio vratara, a loptu je u mrežu pospremio Gareth Bale.

Inače Benzema je načeo goste u šestoj minuti lijepim pogotkom iz voleja nakon ubacivanja Balea.

Recimo i da je Sevilla imala svojih prilika koje nije iskoristila. Najprije je u 27. minuti Kevin Gameiro imao jedanaesteac za poravnanje, ali je kostarikanski vratar Keylor Navas sjajno obranio.

Gameiro je u 61. minuti zabio pogodak za Sevillu, ali je isti neopravdano poništen zbog zaleđa.

Nakon što je Real poveo 3:0 Sevilla je imala nekoliko sjajnih prilika za pogodak, ali je Keylor Navas radio čuda na golu. Obranio je nekoliko zicera i sačuvao svoju mrežu netaknutom.

Nakon što se Sevilla ispromašivala, Jese je zabio za Real četvrti pogodak u 86. minuti utakmice.

Nakon kompletiranja 30. kola Barcelona je vodeća sa 76 bodova, devet više od Atletico Madrida i okruglih 10 od Reala.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider