Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
omražen među suigračima?

VIDEO Real ima veliki problem: 'Ako Ronaldo ostaje, ja ne dolazim'

Uoči ljetnog prijelaznog roka Real Madrid nalazi se u velikom problemu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ako je za vjerovati katalonskom portalu sport.es, Real Madrid će na ljeto imati jako puno problema oko dovođenja klasnog napadača. Spomenuti izvor tvrdi da Robert Lewandowski i Alvaro Morata ne žele potpisati za Real dokle god je u klubu Cristiano Ronaldo.

"Ako Cristiano ostaje, ja ne dolazim", to su navodno otprilike riječi obojice nogometaša, koji su se povjerili bliskim prijateljima.

Lewandowskog često spominju kao najveću metu Reala predstojećeg ljeta, za kojeg će trebati iskrcati više od 80 milijuna eura. Iako je Poljak zainteresiran, on ne želi zaigrati u napadu momčadi za koju igra Ronaldo. Lewandowski se boji sebičnosti koju često pokazuje portugalski napadač u završnicama akcije, a to je nešto na što poljski reprezentativac nije navikao u Bayernu kod Pepa Guardiole.

Morata je već upoznat s Ronaldovom 'željom' za suradnjom, s obzirom da je igrao u Realu četiri godine (2010-2014). Odnosi njih dvojice nikada nisu bili u najboljem redu, ponajviše iz razloga što se nisu razumijeli. Morata je uglavnom dobivao priliku s klupe, a kada bi ušao bio bi gladan pogotka. Kada bi se našao u situaciji da bude strijelac, Morata bi pucao po golu, što je jako ljutilo Portugalca. Istovremeno je Ronaldo pucao u svakoj prilici za pogodak, pa čak i kada bi Morata bio bolje postavljen.

Posljednjih se dana pojavila i priča prema kojoj je Real dogovorio dolazak gabonskog napadača Borussije Dortmund Pierre-Emericka Aubemeyanga. Riječ je o čistom centarforu, što bi značilo da će Ronaldo ponovno morati preseliti na mjesto krilnog napadača, ali i da će Karim Benzema gotovo sigurno napustiti klub. Naime, njegov odlazak u posljednjih nekoliko prijelaznih rokova visi u zraku, pogotovo nakon posljednjeg skandala s Mathieuom Valbuenom

Ukoliko Real ponudi traženu cijenu od strane Borussije, Aubameyang će sigurno potpisati jer je obećao djedu da će kad tad zaigrati za 'kraljevski klub'.

Spomenimo i za kraj 'istraživanje' jednog španjolskog portala, koji je došao da zaključka da Ronaldo u Madridu ima samo četiri prijatelja. Iako gotovo svi igrači Reala imaju profil na društvenoj mreži Twitter, Ronaldo na svojem profilu prati samo Pepea, Alvara Arbelou, Jamesa Rodrigueza i Sergija Ramosa.

Ne mora to ništa značiti, ali istovremeno to puno govori o osobi koja se svaki dan druži s 20-ak igrača, no samo ih četvoricu ima za 'prijatelja' na društvenoj mreži. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider