Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'zajedno osvajamo euro'

Benzema otvoreno o ucjenjivačkom skandalu s Valbuenom

Francuski nogometaš Karim Benzema progovorio je u televizijskom intervjuu o sudskom procesu u koji je upleten...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Karim Benzema prošlog je mjeseca priveden zbog navodne umješanosti u pokušaj ucjene svog sunarodnjaka i kolege iz reprezentacije Mathieua Valbuene. Napadač Real Madrida navodno je surađivao s nepoznatim osobama koje su tvrdile da imaju snimku seksa na kojoj je Valbuena. Mediji prenose da je Francuz pokušao nagovoriti Valbuenu da plati traženu svotu i da je jedna od osoba bila njegov prijatelj iz djetinjstva Zenati.

Benzema službeno OPTUŽEN za ucjenu suigrača seks vrpcom, prijeti mu zatvor!

"Optužuju me kao da sam kriminalac i pričaju da sam učinio grozne stvari. A nisam. Ono što se dogodilo je vrlo jednostavno", rekao je na početku intervjua za francusku televiziju pa nastavio.

"Saznao sam da postoji video vezan za njega i prišao sam mu kako bih ga upozorio na to, ali je on to već znao. Rekao sam mu da mu mogu pomoći jer imam prijatelja u Lyonu koji se kreće u takvim krugovima (Zenati). Nikada s Valbuenom nisam razgovarao o novcu i to je ono što me ubija svaki put kad čujem u medijima da sam pokušao iznuditi novac. Zašto bih to radio? Pa ja jako dobro živim i zarađujem", kaže Francuz.

"Ucjenjivače ne poznajem. Zenati je moj prijatelj iz djetinjstva koji je bio u zatvoru, ali je okrenuo novu stranicu u svom životu. Razgovor koji sam vodio s njim preko telefona bio je šala zbog čega jako žalim. Nisam to trebao napraviti i bio sam jako glup", rekao je Benzema.

Podsjetimo, postoji transkript razgovora između Benzeme i Zenatija prema kojem se obojica šale na račun Valbuene.

Igrač Lyona u nedavnom je intervjuu rekao da to što je njemu Karim napravio on ne bi napravio ni najgorem neprijatelju.

"Mathieu nije tako mislio. Zajedno ćemo se vratiti u reprezentaciju i osvojiti Europsko prvenstvo 2016. godine", zaključio je napadač Real Madrida.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider