Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Bomba' iz Njemačke

Real na ljeto dovodi sjajnog napadača za čak 100 milijuna eura?

Njemački 'Express' u srijedu donosi veliku priču kako će napadač Borussie Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang na ljeto prijeći u Real Madrid za 100 milijuna eura...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gabonski napadač je ove sezone u nevjerojatnoj formi, zabio je 32 pogotka u 37 utakmica i jedan je od najtraženijih igrača u Europi. Aubameyang ima ugovor s Borussijom do 2020. godine, ali 'Express' izvještava kako je već dogovorio posao s Realom vrijedan 90 do 100 milijuna eura.

Odlazak Aubameyanga bio bi veliki udarac za klub iz Dortmunda, koji bi također na ljeto mogao ostati bez Matsa Hummelsa i Ilkaya Gündogana.Gündogan je u posljednja 24 sata dosta povezivan s Manchester Cityjem. Guardiola bi ga volio vidjeti u svojim redovima, a poznato je kako će imati dovoljno sredstava za dovođenje pojačanja.

'Express' sugerira da Aubameyang neće moći reći ne Realu ako dođe poziv. Pogotovo kad se uzme u obzir da se nedavno otvoreno nudio 'kraljevskom klubu'.

U Realu se očekuju promjene na kraju sezone, a najviše se spominju napadačke opcije, s obzirom da je budućnost Karima Benzeme i Cristiana Ronalda neizvjesna. Tko zna, možda baš Aubameyang bude novi napadač Reala...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider