Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
marca ekskluzivno

Poznata prva kupovina Reala na ljeto: Ako im se ne bude htio osvetiti...

Alvaro Morata trebao bi se na ljeto vratiti kući u Madrid…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Madridski sportski list Marca kao ekskluzivnu je objavio informaciju da Real na ljeto u svoje redove vraća Alvara Moratu. Domaći dečko rođen u Madridu prodan je prije godinu i pol Juventusu s kojim je prošle godine izbacio svog Reala u polufinalu Lige prvaka. Čak je i zabio na Santiago Bernebeuu na užas domaćih navijača.

No, Madriđanin bi se trebao vratiti kući jer Real, piše Marca, namjerava aktivirati klauzulu iz ugovora po kojoj ima pravo prvokupa. Da je to učinio prošlo ljeto, cijena bi bila 30 milijuna eura, a ovog ljeta će biti 32.

Ova informacija se pojavila u trenutku kada u bijelom dresu ponovo briljira Karim Bennzema za kojeg se nakon krize na i izvan terena još do prije koji tjedan pisalo kako na ljeto sigurno odlazi. No, i Morata je sjajan iako s našim Marijom Mandžukićem dijeli minutažu u napadu Juventusa gdje je apsolutni broj 1 mladi Argentinac Dybala.

Juventus je u čudesnom nizu pobjeda za kojeg je najzaslužniji povratak Allegriju sustavu 3-5-2 gdje su naprijed većinom do ozljede Mandže bili on i Dybala. Morata je tu malo izgubio povjerenje u svoju sigurnu budućnost u talijanskom prvaku, pa je to možda razlog zašto bi htio pristati na povratak u Real.

U studenom se ova priča prvi put zakotrljala španjolskim i talijanskim medijima, a tada je rekao:

'Ja sam sretan u Juventusu i tu ostajem. Na početku ove sezone nisam bio dovoljno spreman, ozljede su me usporile, ali sada se osjećam sjajno i navijačima mogu obećati da će se to vidjeti i na travnjaku.''

O njemu će sve ovisiti, jer ako neće htjeti u klub koji ga se odrekao pretprošlog ljeta, cijeli posao otpada. Mogao bi Morata imati još kupaca, a navodno je to u biti plan Reala. Kupili bi Španjolca na ljeto i preprodali ga već na zimu i zaradili desetak milijuna. Zvuči nategnuto, ali ako piše Marca…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider