Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne mogu bez Hrvata

Cijena nije problem: Inter se uključuje u borbu za hrvatskog reprezentativca

Na radaru Intera je još jedan hrvatski reprezentativac.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šime Vrsaljko je uoči sezone došao u Atletico Madrid i činilo se da je to konačni iskorak odličnog desnog beka na veliku scenu. Iako najavljivan kao budućnost Atletica, Diego Simeone ga je zacementirao za klupu, a na njegovoj je poziciji i dalje nedodirljiv iskusni Juanfran.

Takvu situaciju bi mnogi htjeli iskoristiti i dovesti Vrsaljka u svoje redove. Već su se pojavile glasine o interesu Napolija, a prema pisanju talijanskog Calciomercata, u borbu se sprema uključiti i Inter.

Iako Simeone i dalje vidi Vrsaljka kao budućnost Atletica, pitanje je može li ga zadržati u klubu s tako malom minutažom. Atletico ga je platio 16 milijuna eura uz moguća dva u bonusima, a takav iznos ne bi bio problem za Inter koji poduzima velika ulaganja da bi se vratio među europsku elitu.

Dolazak Vrsaljka bi povećao ionako brojnu hrvatsku koloniju i Inter, iako je upitno hoće li Vrsaljko, ako dođe u Inter, tamo pronaći svoje reprezentativne suigrače.

Ivan Perišić je već odavno igrač koji je prerastao Inter. Nakon Europskog prvenstva ga nije napustio, ali to bi mogao učiniti na zimu. Marcelo Brozović je u nemilosti trenera Franka de Boera, zbog čega su također krenule glasine o njegovom odlasku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider