Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
službeno je

Vrsaljkov ugovor života: Srušio Španjolsku pa potpisao za Atletico!

Šime Vrsaljko realizirao je svoj transfer u redove Atletico Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan nakon velike pobjede Hrvatske na Euru iz kampa naše reprezentacije stigla je i vijest o velikom transferu. Šime Vrsaljko potpisao je ugovor s Atletico Madridom, kako se uostalom bilo i najavljivalo, a vijest su kao službenu na svom portalu prenijela Gazzetta dello Sport.

Vrsaljko je jutro nakon što je odigrao dobru utakmicu u slavlju protiv Španjolske odradio liječnički pregled u kampu reprezentacije i uspješno ga prošao. Njegov sada već bivši klub Sassuolo dobit će 16 milijuna eura odmah, plus još dva milijuna bonusa.

Vrsaljko će se tako u novoj sezoni boriti za poziciju s Juanfranom, španjolskim reprezentativcem kojeg je jučer Ivan Perišić u nekoliko navrata izvozao i preko kojeg je asistirao za Nikolu Kalinića kod pogotka za izjednačenje.

Podsjetimo, Vrsaljko je bio u pregovorima s Napolijem, no na kraju se ipak odlučio za odlazak u Atletico.

Vrsljako je ove sezone odigrao 36 utakmica za Sassuolo, klub sa sjevera Italije. Ondje je došao iz Genoe u ljeto 2014. te ima ugovor do ljeta 2019. Njegova tržišna cijena iznosi 13 milijuna eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider