Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napeta situacija

Ipak promjena oko Brozovića: 'Kuha' se transfer zbog kojeg će navijači poludjeti

Hrvatski reprezentativac u neugodnoj je poziciji jer je prijelazni rok tek završio, a do zime se, kako stvari stoje, neće naigrati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marcelo Brozović i dalje je u nemilosti svog trenera. Nakon neprofesionalnog ponašanja koje je uslijedilo tijekom i nakon utakmice Europa lige protiv Hapoela, trener Intera Frank de Boer suspendirao je hrvatskog reprezentativca.

Nakon što je neko vrijeme bio u nemilosti, Marcelo je vraćen na treninge prve momčadi, ali još nije zaigrao.

Što o svemu kaže njegov agent?

"Nema se tu što puno reći. Klub mora dati odgovor na ovu situaciju. Je li sve riješeno s De Boerom? Pričamo o problemu koji je samo između Marcela i trenera. Klub to mora odgovoriti", izjavio je Miroslav Bičanić.

U posljednje vrijeme javlja se sve više zainteresiranih klubova koji žele iskoristiti ovu situaciju i odvesti Brozovića.

Klubovi koji se spominju kao potencijalni kupci su Juventus, Roma, Milan, Arsenal i Chelsea. Dio talijanskih medija kao glavnog favorita za dovođenje ističe Milan za kojeg pišu da je već uspostavio prvi kontakt.

Kada bi se taj transfer realizirao, navijači Intera bi 'poludjeli' na Brozovića. I ovako im je već neko vrijeme na udaru kritika...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider