Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tvrde talijani

Perišić (napokon) bježi iz Intera: Dva razloga nezadovoljstva

Sjajno hrvatsko krilo u novoj bi sezoni moglo promijeniti ne samo klub već i ligu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Perišić nije zadovoljan u Interu. Hrvatski reprezentativac na kraju sezone mogao bi napustiti San Siro, tvrdi talijanski portal specijaliziran za transfere Calciomercato.

Mnogi stručnjaci i navijači već neko vrijeme tvrde kako je Ivan Perišić prerastao Inter. Njegove sjajne igre, naročito u reprezentaciji, privukle su pažnju brojnih klubova, ali nakon Eura i prošlljetnog prijelaznog roka ipak nije napustio Inter.

Navodno je sada Ivan rekao svom agentu da mu pronađe novi klub, jer nije zadovoljan razvojem događaja. Iako je među najboljim Interovim igračima, Perišić nije u kategoriji najplaćenijih, više od njega zarađuju Mauro Icardi, Geoffrey Kondogbia i Gabriel Barbosa poznatiji kao Gabigol.

To je prvi razlog Perišićeva nezadovoljstva, a drugi je manjak motivacije. Hrvatski reprezentativac želi igrati u Ligi prvaka kojoj se nadao, ali je Inter lani bio tek četvrti u talijanskom prvenstvu.

Ivan Perišić želi igrati na Otoku, pa je svom agentu rekao da mu potraži neki engleski klub. U ljetnom prijelaznom roku menadžer Chelseaja Antonio Conte zanimao se za hrvatskog reprezentativca, ali ostanak Edena Hazarda na Stamford Bridgeu odgodio je mogući transfer.

Sigurni smo kako bi mnogi bogati premierligaši rado vidjeli takvog ofenzivca u svojim redovimai lako je moguće da ga od sljedeće sezone gledamo u Engleskoj.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider