Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oduševljava sve

Barca bježi od sulude utrke s Realom i PSG-om: Tajni as iz rukava!

Manje od dva mjeseca ostala su do početka zimskog prijelaznog roka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je do početka zimskog prijelaznog roka još relativno puno, skoro dva mjeseca, klubovi već polako pripremaju teren za siječanjske transfer aktivnosti.

Već i ptice na grani znaju kako je Philippe Coutinho bio najveća nerealizirana želja Barcelone ovog ljeta. Pokušavali su Katalonci slomiti Liverpool, ali Englezi su ostali ustrajni u svom naumu da ne prodaju najboljeg igrača i odbili su sve njihove ponude.

Interes PSG-a i Reala diže Coutinhu cijenu u nebesa

U međuvremenu, ovog tjedna se pojavila informacija kako Coutinha želi PSG i spreman je prodati Marca Verrattija, a da cijena dovođenja Brazilca sasvim odleti u nebo "pobrinuo" se Real Madrid koji se uključio u utrku i, kako piše dio engleskih i španjolskih medija, već kontaktirao Liverpool.

Bez obzira o kojem se igraču radi, jasno je što u današnjem nogometu kad su ti glavni konkurenti za njegovo dovođenje PSG i Real Madrid. Cijena će biti ogromna, golema...

Kad već nije pravi, na Cam Nou bi mogao "Novi Modrić"

Znaju to vrlo dobro i Barceloni pa su se okrenuli alternativnom rješenju. To je Harry Winks, 22-godišnji veznjak Tottenhama koji igra odlično ove sezone, a šira nogometna publika bolje ga je upoznala minule srijede kada su Spursi deklasirali Real u Ligi prvaka.

Nova zvijezda Tottenhama oduševila je nogometni svijet, pale su su i brojne usporedbe s njegovim idolom Lukom Modrićem, a sad ga želi Barca čiji je skaut Robert Fernandez stigao na Wembley zbog Christiana Eriksena, ali je na kraju zaključio kako je Winks taj igrač koji im treba.

Transfermarkt njegovu tržišnu vrijednost procjenjuje na pet milijuna eura, ali naravno da je to smiješan iznos i da će odšteta, krene li Barcelona u realizaciju transfera, mjeriti se u desecima milijuna eura. U svakom slučaju, morat će platiti puno manje nego što bi morali Liverpoolu za Coutinha.

Winks će u veljači proslaviti tek 22. rođendan, već je debitirao i za reprezentaciju Engleske, a ako nastavi s ovakvim partijama teško će ostati u Tottenhamu, unatoč ugovoru koji ga veže do ljeta 2022. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider