Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"bio je to težak mjesec"

Coutinho konačno progovorio o propalom transferu u Barcelonu!

Philippe Coutinho nije ispunio veliku želju ovoga ljeta kada je u Liverpool stigla Barcelona i tražila njegove usluge.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najiščekivanijih transfera ovoga ljeta, osim odlazaka Neymara i Kyliana Mbappea u PSG, bio je dolazak Philippea Coutinha u Barcelonu. Na njegovu žalost to se nije dogodilo, a on se po prvi put oglasio u javnosti po pitanju svega što se događalo u kolovozu.

"Dobio sam poslovnu ponudu. Kao i uvijek, ponekad ste zainteresirani, a ponekad niste. Ja i moja obitelj smo bili zaintgeresirani. Bio je to komplicirani mjesec za mene i moje bližnje", rekao je Coutinho za brazilski ESPN.

Nije želio ulaziti u detalje cijele priče, ali je otvoreno rekao da je prihvatio odluku Liverpoola i da se u potpunosti okrenuo nogometu.

"Sve je sada gotovo i moram se koncentrirati da imam dobru godinu, te pomognem klubu i reprezentaciji. Uvijek sam poštovao Liverpool i sve ljude u njemu. Velika je čast dobiti ponudu tako velikog kluba, ali i Liverpool je veliki klub", zaključio je Brazilac.

Coutinho je po prvi put ove sezone zaigrao od prve minute u prvoj postavi Redsa, koji su u subotu kiksali kod kuće protiv Burnleyja (1:1).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider