Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika konkurencija

Real se uključio u utrku za Barcinom velikom željom: Transfer od 150 mil. eura

Real namjerava poremetiti planove Barceloni...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon informacije francuskih medija da PSG pokušava poremetiti planove Barceloni oko transfera Philippea Coutinha, Mundo Deportivo piše da se u utrku za Brazilcem uključio i Real Madrid.

Madriđani su navodno kontaktirali Liverpool i raspitivali se o Brazilčevim ugovornim stavkama. Zanimalo ih je bi li Liverpool prodao Coutinha i koliko traži.

Real namjerava dovesti Brazilca u ljetnom prijelaznom roku, dok bi ga Barcelona najradije kupila u zimu. Liverpool i dalje traži 150 milijuna eura i ne misli tako lako popustiti.

Katalonci su uvjereni kako je Barcelona prvi Brazilčev izbor, međutim, nemaju nikakvog jamstva. Coutinhov menadžer otvorio je pregovore s PSG-om, barem su tako pisali francuski mediji, a poznato je kolika je platežna moć pariškog kluba. Možda je Coutinhu Barcelona draža opcija, ali novac često čini „čuda“.

Sad kada se u priču umiješao i Real priča dobiva sasvim novi zaplet. Nakon lošeg ulaska u sezonu i očigledne krize koja trese Kraljevski klub, Madriđani uzduž i poprijeko traže svježu krv.

U ovom trenutku prioritet je napadač s izraženim golgeterskim sposobnostima kojeg će pokušati dovesti u zimskom prijelaznom roku.

Na ljeto će doći većih kadrovskih promjena, Real će sasvim sigurno osvježiti momčad koja je već pomalo zasićena i izraubana. Da bi kupovao, Real će morati i prodavati, posebice ako se odluči na goleme investicije, a to će ovisiti i raspletu sezone.

Ostaje pitane je li interes za Coutinha samo dio taktike kako bi mu se dodatno povisila cijena i natjeralo Barcelonu da potroši više nego što namjeravala ili Real doista ozbiljno misli?


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider