FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UŽIVO na Novoj TV i OYO.hr

Sve je spremno za spektakl! Održano vaganje uoči Gloryja 14 u Areni!

Nakon jučerašnje konferencije za medije, danas je u hotelu DoubleTree by Hilton u 14:00 održano vaganje boraca koji će nastupiti sutra, u subotu 8. ožujka u zagrebačkoj Areni.

Borbu Cro Cop - Remy Bonjasky i najzanimljivije mečeve s Glory 14 spektakla u Areni gledajte u subotu navečer UŽIVO na Novoj TV i OYO.hr.

Vaganje je bilo iznimno dobro posjećeno te su na njemu glavne uloge, naravno, imali glavne zvijezde sutrašnjeg spektakla – Mirko Filipović i Remy Bonjasky. Cro Copu je vaga pokazala 109,5 kg dok se njegovom protivniku, koji se u subotu 8. ožujka oprašta od profesionalne karijere, vaga zaustavila na 700 grama manje (108,8 kg).

S GOLA NA GOL: Mirka iznenadio poziv Jean Claude Van Dammea!

Mavrovićev 'trik' nije upalio: Cro Cop hladan kao špricer

Osim samih boraca na vaganju su se pojavila mnoga poznata lica, a među njima i Semmy Schilt, četverostruki K-1 WGP pobjednik i jedini borac na svijetu koji je ovu zavidnu titulu odnio triput za redom.

Što se tiče još nekih zanimljivih aktivnosti i događanja prije samog spektakla sutra uvečer, zanimljivo je spomenuti da sutra, 8. ožujka u zagrebačku zračnu luku u 11:00 stiže višestruki svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji i ikona svjetske boksačke scene Evander Holyfield koji će biti poseban gost Gloryja 14 u Zagrebu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider