FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Veliki obračun

Mavrovićev 'trik' nije upalio: Cro Cop hladan kao špricer

Veliki okršaj u Areni Zagreb na zajedničkoj press konferenciji najavili su Mirko Filipović i Remy Bonjasky.

Nizozemcu će to biti posljednja borba u karijeri, a Cro Copa ćemo još neko vrijeme gledati u akciji, barem ako je suditi prema njegovim riječima s presice.

Mirko otkrio kako je napravio prvu boksačku vreću!

"Ja sam borac koji ide borbu po borbu i ne razmišljam o tome što će biti. Svaka borba može biti posljednja jer nikad ne znate hoće li se dogoditi neka ozljeda. Kada vidim da više ne mogu, kad se nakon jednog treninga ne stignem skroz oporaviti do idućeg, kad budem prazan, onda ću znati da je vrijeme za kraj. Trenutno se osjećam dobro, spreman ulazim u ovu borbu, a vidjet ćemo što i kako dalje", zagonetno je poručio Mirko Filipović, uz dodatak:

"Dugo sam u ovome, nije lako prestati jer ovo je moj život."

Dobro raspoloženi Cro Cop popričao je sa Željkom Mavrovićem, koji se našao među novinarima: "Imam jednu insajdersku informaciju da je sparing partner bio u tvojoj krvi, a ti sam u svojoj", poručio mu je Mavrović.

"Nisam Željko najbolje razumio pitanje, ali bili smo krvavi i sparing partner i ja. Pripreme su bile zaista naporne", odgovorio je Filipović, na što je Mavrović reagirao riječima: "Nešto si mi se uzbunio..."

"Nisam se ništa uzbunio, samo odgovaram na pitanje. Ne može se mene isprovocirati gospodine Mavroviću", sa smješkom je kontrirao Cro Cop.

Bonjasky: Počašćen sam, Mirko je jedan od najvećih boraca

Poput Mirka, i Bonjasky s nestrpljenjem iščekuje subotu...

"Nemojte misliti da ću se ponašati kao da mi je prva borba jer ne želite vidjeti kako je to izgledalo. U svaku borbu ulazim s namjerom da pobijedim, pa tako i u ovu. Zadnji mi je meč i nadam se da će me to dodatno motivirati. Mirko je veliki borac, jedan od najvećih i počašćen sam što ću se u zadnjoj borbi karijere s njim nadmetati. Sve skupa je utjecalo na moju odluku o umirovljenju, i obitelj i prijatelji", rekao je Remy Bonjasky koji zna čime će se baviti u bliskoj budućnosti:

"Prvo ću zaliječiti glavobolju, a kad se odmorim čeka me puno posla, prije svega oko moje borilačke akademije i na televiziji."

Borbu Cro Cop - Remy Bonjasky i najzanimljivije mečeve s Glory 14 spektakla u Areni gledajte u subotu navečer UŽIVO na Novoj TV i OYO.hr.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider