FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pogledajte cijelu emisiju

S GOLA NA GOL: Mirka iznenadio poziv Jean Claude Van Dammea!

Na sportskom portalu GOL.hr svakog petka točno u podne možete gledati emisiju 'S gola na gol'. Naš prvi gost bio je Mirko Cro Cop Filipović!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović u subotu će ponovo nastupiti pred domaćim navijačima u zagrebačkoj Areni. Njegov protivnik također je borilačka legenda, višestruki osvajač K-1 World Grand Prixa Remy Bonjasky. Njih dvojica odmjerit će snage u glavnoj borbi Glory 14 kick-boks spektakla uz izravan prijenos na Novoj TV i OYO.hr ove subote.

Cro Cop je uoči borbe gostovao na GOL.hr-u kao sugovornik Željka Vele u prvoj sportskoj emisiji 'S gola na gol' koju ćete petkom u 12 sati moći gledati na našem portalu.

''Ipak mi se draže boriti tu, ne moram prolaziti kroz vremenske zone i raznorazne hotele, biti odvojen od obitelji. To je dodatni pritisak, nastup pred svojom publikom, ali opet kad cijela dvorana navija za tebe to je nešto posebno'', rekao je Mirko na početku emisije.

U svom prošlom nastupu u Areni Cro Cop je uzeo K-1 WGP.

''Sve tri borbe u K-1 finalu sam dobio, to je bila velika večer za mene.''

Jedna od posljednjih K-1 borbi Mirka prije odlaska u slobodnu borbu bila je upravo pobjeda protiv Remyja Bonjaskog.

''Sjećam se tog meča. U drugoj rundi sam ga 'štrajfo' high-kickom. Nije pao, ali je bio teško uzdrman. Nakon toga sam navalio serijom aperkata i krošea, rušio ga i nakon toga je sudac prekinuo borbu.''

Jesu li Mirko i Remy privatno dobri?

''Ne mogu reći da smo prijatelji. Imam nekoliko prijatelja u životu. Zafrkavam se pa kažem da je za mene prijatelj koga mogu nazvat i reći uzmi pištolj i sve para što imaš u kući. Karikiram što je za mene prijatelj. Nisam nikad imao broj telefona od Remyja. Drag mi je imali smo kontakta, ali nismo prijatelji.''

Željku Veli je u 20-minutnoj emisiji Cro Cop otkrio mnoge pojedinosti iz karijere i života općenito. Ima li u borilačkom svijetu prijatelja i tko je on? Tko su mu bili uzori kad je počinjao? Kako ga je jedan dan iznenadio poziv Jean Claude Van Dammea i kako je izgledao taj razgovor?

Sve je to otkrio Mirko u emisiji 'S gola na gol' koja u završnici donosi i komentiranje borbe te nesvakidašnji provod našeg reportera Vlade Bobana u Cro Copovoj trening dvorani.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider