FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Mirko uzvraća udarac

Gnjevni Cro Cop emotivno zagrmio nakon trijumfa u Japanu: Evo što ga je pogodilo!

Mirko Filipović objavio je zanimljiv status na jednoj društvenoj mreži, nakon što je osvojio pojas prvaka Rizin World Grand Prixa u Japanu.

Nakon što je osvojio pojas prvaka Rizin World Grand Prixa u Japanu, hrvatski MMA borac Mirko Filipović objavio je zanimljiv status na jednoj društvenoj mreži. Status Cro Copa, čije ste borbe mogli gledati uživo na portalu GOL.hr a snimke na Novoj TV, objavljen na njegovu službenom Facebook profilu prenosimo u cijelosti:

Cro Cop emotivno zagrmio

„To whom it may concern... Iako se ono što ću napisati odnosi na cijelu karijeru, osvrnut ću se samo na ovo posljednje poglavlje moje karijere. Još za vrijeme priprema za Rizinov GP bio sam meta otrovnih i zlih jezika, podcjenjivanja, omalovažavanja, naslova novinskih koji nemaju veze sa onim što sam rekao i istinom. Ali, to nije bitno, bitno da se piše i da je broj pregledanih članaka sto veći. Korektnost? Profesionalnost? Etika? Što je to?

Proglašavati me 'underdogom', davati prednost i favorizirati moje protivnike je ok. Stvarno je. Na kraju i ja bih dao prednost 35-gogodisnjaku u naponu snage naspram 43-godišnjaku. I to je ok. Ali izmišljati, stavljati mi u usta rečenice koje nikada nisam rekao, nazivati me klošarom i to nakon jedne za mene posebne večeri je da budem blag, ispod svakog nivoa. A zašto? Da bi se nekog privuklo da klikne na članak. Pa jel to vrijedno toga?? Naslov jednog članka da glasi: 'Životna pobjeda jednog klošara?'

VIDEO Prisjetite se kako je izgledao Cro Copov put do Rizinova pojasa

Iako je tekst ok napisan, ali koristiti 'klošar' u naslovu? Klošar? Krv sam pišao tokom ovih priprema, nikada jače i napornije pripreme nisam imao, ni teže. Večernji trening je masakr od 18 do 20.30 sati, a u 22 kod dr. Bućana da mi punktira koljeno, odnosno da mi zabije iglurinu u koljeno, da mi izvuče nekoliko šprica tekućine kojom se koljeno napuni, jer mi je koljeno ozlijeđeno.

"Nikada nisam rekao da ću nastupiti 16. travnja u Yokohama Areni"

I sve sam progutao da nastupim i da dam sve od sebe. Navijanje sata u 3 ujutro da bi stavio led da se smanji otok ne treba ni spominjati. I to sve u 43 godini. A niti sam gladan niti pohlepan kako neki misle, ali svako neka misli što hoće. A pisanjem stvari koje ne odgovaraju istini, osporavajući moju profesionalnost blago je rečeno nekorektno.

Nakon borbe sa King Mo-om, ja sam bio jedini učesnik turnira koji je nakon borbe trebao ići na upoznavanje s glavnim sponzorima turnira i u hotel sam došao u 2 ujutro, i još sam imao hematom na stopalu, kojeg sam morao sanirati, i radi toga nisam išao na vagu. Danas nisam zaspao na pressicu već sam u sobi čekao da dođu po mene. I išao kad je trebalo ići. I nikada nisam rekao da ću nastupiti 16. travnja u Yokohama Areni. Jer neću! Ipak je naslov 'Cro Cop nastupa 16 travnja'.

"A što bi bilo da su me odnijeli s ringa nakon prve borbe..."

I ako sam rekao da se želim vratiti u Japan, a želim, i odlaziću u Japan dok sam živ, to nikako ne znaci da ću se boriti na prvom sljedećem turniru, jer to niti je istina i niti sam to rekao. I zašto bi moja zelja za povratkom u Japan morala biti povezana sa borbama?? I ne želim biti meta isfrustriranih i nenormalnih likova, i ne želim privlačiti negativnu energiju istih. I da po povratku u Hrvatsku samo zagrlim svoju obitelj i nikoga ne udostojim pogledom i odem do auta, razapeli bi me. Bahat, umišljen, ovakav i onakav.

A što bi bilo da su me odnijeli s ringa nakon prve borbe, ne smijem ni pomisliti. Pozdrav!“ stoji u statusu Mirka Filipovića, koji je u tri dana u Saitama Areni ostvario tri velike pobjede nad Muhammedom "King Mo" Lawalom, Kaidom Hoovelsonom Barutom i Amirom Aliakbarijem.

Podsjećamo da su naši čitatelji i gledatelji na području Hrvatske borbe Mirka Filipovića mogli gledati uživo na portalu GOL.hr, a snimke na Novoj TV. Cro Copove borbe imale su izvrsnu gledanost i čitanost stoga se još jednom zahvaljujemo našim gledateljima i čitateljima. Sve Mirkove borbe gledatelji su mogli pratiti pod komentatorskom palicom Vlade Bobana i sukomentatorom Igorom Pokrajecem.  
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider