FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pogledajte nokaut!

VIDEO: Sjajni Cro Cop nokautirao King Moa za polufinale Rizin World Grand-Prixa!

Mirko Filipović pobijedio je King Moa nokautom u drugoj rundi i plasirao se u polufinale Rizin World Grand-Prixa!

Napomena: Zbog ograničenih prava videa borbi mogu pogledati isključivo posjetitelji s područja Republike Hrvatske. Hvala na razumijevanju. Najzanimljvije trenutke Grand-Prixa pogledajte od 22.30 na Novoj TV.

Mirko Filipović odradio je sjajnu borbu u četvrtfinalu Rizin World Grand-Prixa. Nokautom u drugoj minuti druge runde Cro Cop je pobijedio Muhammeda ''King Mo'' Lawala i tako izborio subotnje polufinale u kojem će se boriti protiv protiv Baruta!

Napominjemo kako će taj meč biti druga borba u programu spektakla za Staru godinu koji počinje u 7:00 po hrvatskom vremenu. GOL.hr će izravno prenositi polufinale i finale Rizin World Grand-Prixa!

Nakon što je King Mo bio bolji u prvoj rundi tijekom koje se borba većim dijelom odvijala na tlu, 42-godišnji Cro Cop je u drugoj uspio zadržati borbu na "svom terenu", satjerao je Amerikanca u kut, a zatim ga pogodio razornim aperkatom u bradu. King Mo je zateturao, posrnuo, a Filipović je to iskoristio i s još nekoliko preciznih udaraca u glavu prisilio suca na prekid borbe.

Cro Cop je tako iznenadio mnoge MMA stručnjake i kladionice koje su prednost davali američkom borcu iz organizacije Bellator. Nakon ove velike pobjede Mirko je rekao kako se veseli borbi s Barutom u subotu.

Cro Cop protiv Baruta UŽIVO na GOL.hr-u (subota 7:00)

Mirkov protivnik će u subotu rano ujutro (nakon 7:00) biti bivši sumo borac, estonski gorostas Kaido ''Baruto'' Hoovelson. On je jednoglasnom odlukom pobijedio japanskog veterana Tsuyoshija Kosaku, čovjeka koji je dugo vremena bio jedini borac koji je pobijedio Fedora.

Baruto je zastrašujuća pojava u ringu, baš kao i svi sumo borci. Njegova masa od 180 kilograma može biti potencijalno opasna za sve ukoliko se nađu ispod njega na tlu. Ono što je sve iznenadilo je njegova fizička kondicija koja se pokazala odličnom i bit će opasan protivnik Mirku u polufinalu.

Drugi par Moldavsky - Aliakbari

U prvom četvrtfinalnom meču vidjeli smo dvojicu boraca koji su četvrtfinale izborili pobjedama u rujnu. Dosad neporaženi Rus Valentin Moldavsky pobijedio je Poljaka Szymona Bajora jednoglasnom odlukom sudaca. Mladi Rus u polufinale je prošao bez ozljede i bit će opasan u borbi za pojas u subotu 31. prosinca.

Moldavsky će se u polufinalu boriti protiv fenomenalnog iranskog bivšeg hrvača Amira Aliakbarija koji je dalje prošao nakon jednoglasne odluke sudaca. Iranac je pobijedio bivšeg borca Pridea i UFC-a Heatha Herringa koji se vratio borbama nakon čak osam godina. Amerikanac je preživio žestoke udarce Iranca u prvoj rundi i nije razočarao nakon toliko godina stanke. Aliakbariju se predviđa blistava MMA karijera, no u polufinalu će imati puno boljeg protivnika.

Uoči borbi četvrtfinala vidjeli smo devet uvodnih borbi kao dio Rizin 3 eventa. Radi se o borbama koje nisu u konkurenciji Grand-Prixa osim jedne koja je rezervna u slučaju ozljede četvrtfinalista.

Podsjetimo, Cro Cop je pobjedom protiv Korejca Hyun Man Myunga izborio četvrtfinale.

Može li Cro Cop do pojasa Rizin World GP-a (subota od 7:00 UŽIVO na GOL.hr)?

Ukupno glasova:

Rezultati četvrtfinala Rizin World Grand Prixa:

Cro Cop pobijedio King Moa - nokaut

Baruto pobijedio Tsuyoshika Kosaku - jednoglasna odluka

Amir Aliakbari pobijedio Heatha Herringa - jednoglasna odluka

Valentin Moldavsky pobijedio Szymona Bajora - jednoglasna odluka

Parovi polufinala (31. prosinca)

Cro Cop – Baruto

Amir Aliakbari - Valentin Moldavsky

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider