FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Novi izazov za Mirka

Oduševljeni Cro Cop poručio: "Veselim se borbi protiv Baruta!"

Legendarni Mirko Filipović prošao je još jednu prepreku na putu do Rizinova pojasa.

Napomena: Zbog ograničenih prava videa borbi mogu pogledati isključivo posjetitelji s područja Republike Hrvatske. Hvala na razumijevanju. Najzanimljvije trenutke Grand-Prixa pogledajte od 22.30 na Novoj TV.

"Hvala za ovu veliku podršku, veselim se mojoj novoj borbi, protiv Baruta! Hvala vam", bile su prve i jedine riječi koje je Mirko Filipović rekao nakon što je tehničkim nokautom pobijedio Muhammeda ''King Mo' Lawala za ulazak u polufinale Rizin World Grand Prixa.

U subotnjem polufinalu koje ćete moći pratiti u prijenosu na GOL.hr-u od 7:00 te pogledati u programu Nove TV, Cro Copov protivnik bit će Kaido "Baruto" Hoovelson. Estonac je težak 180 kilograma i izgleda zastrašujuće, a u borbi protiv Japanca Tsuyoshija Kosake demonstrirao je visoku razinu fizičke pripremljenosti i nema sumnje kako će biti veliki izazov za Cro Copa.

Publika u Saitama Areni nakon Mirkova trijumfa odmah je dala do znanja za koga će navijati u toj borbi.

"Mirko, Mirko", odzvanjalo je dvoranom nakon što je Cro Cop sjajno riješio u svoju korist borbu protiv Lawala.

Amerikanac se pokazao kao izuzetno korektan borac.

"Pozdravljam sve borce koji su prošli u polufinale, to su pravi prvaci. Možda iduće godine, ako me opet pozovu, onda možemo odraditi revanš", izjavio je nakon borbe King Mo, a njegove riječi Cro Cop je popratio s osmijehom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider