FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
FIGHT!
najbolje borbe prije GP-a

VIDEO Pogledajte žestoki nokaut: Brazilac jedva došao k sebi!

Uoči borbi četvrtfinala Rizin Fighting World Grand-Prixa uvodni program je počeo prilično žestoko.

Napomena: Zbog ograničenih prava prikazivanja borbe mogu pogledati isključivo posjetitelji s područja Republike Hrvatske. Hvala na razumijevanju.

Dok smo čekali glavne zvijezde Rizin 3 spektakla, čiji je glavni dio 2. runda World Grand-Prixa, na programu smo vidjeli devet borbi. Među njima je bila i jedna rezervna za Grand-Prix u slučaju da netko zbog ozljede otpadne.

UŽIVO RIZIN WORLD GRAND-PRIX

U toj je borbi Rus Vadim Nemkov brutalno nokautirao Alisona Vicenta. ''Ground and pound'' ruskog borca bio je toliko žestok da se Brazilac nije podigao s poda nekoliko minuta. Nakon dolaska liječnika svi su se zabrinuli, čak i Nemkov koji je čekao da vidi što se događa s njegovim protivnikom. Na kraju je nekako Vicente napustio ring, ali nije izgledao najbolje.

U prvoj borbi večeri domaći borac Satoru Kitaoka slavio je gušenjem protiv Darona Cruikshanka. Amerikanac je unakazio lice Japanca i tukao ga cijelu borbu, no onda se dogodio veliki preokret i giljotina Kitaoke.

Yusuke Yachi pobijedio je svog protivnika u prvoj minuti borbe nakon pogotka koljenom u tijelo. Filipinac nakon tog udarca više nije pružao aktivnu obranu.

Nizozemac Andy Souwer izgubio je od Japanca Kazuyukija Miyate. Mučio se nizozemski borac cijelu borbu. Čim su otišli u parter nije mogao parirati domaćem borcu koji je na kraju izvukao polugu na ruci protivnika i tako upotpunio niz pobjeda japanskim boraca.

Tenshin Nasukawa pobijedio je Nikitu Sapuna u svojoj prvoj profesionalnoj borbi. Sudac je možda malo prerano prekinuo meč i malo išao na ruku velike mlade japanske zvijezde.

U posljednjem meču uvodnog dijela Rizin 3 spektakla vidjeli smo pobjedu poznate japanske borkinje Rin Nakai koja je ''ugušila'' Kanako Muratu. Podsjetimo, Nakai je na vaganje stigla u sado-mazo kompletu i tako ukrala show muškim kolegama.

Rizin 3, rezultati uvodnih borbi:

Rin Nakai pobijedila Kanako Muratu - gušenje

Tenshin Nasukawa pobijedio Nikitu Sapuna  - tehnički nokaut

Kazuyuki Miyata pobijedio Andyja Souwera - poluga na ruci

Yuki Motoya pobijedio Allana Nascimenta - podijeljena odluka

Tatsumitsu Wada pobijedio Kai Kara Francea - jednoglasna odluka

Yusuke Yachi pobijedio Maria Sismunda - tehnički nokaut

Alyssa Garcia pobijedila Kannu Aasakuru – jednoglasna odluka

Vadir Nemkov pobijedio Alisona Vicenta – nokaut

Satoru Kitaoka pobijedio Darona Cruikshanka – gušenje
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider