FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Istinski šampion

Cro Cop na pobjedničkoj presici otkrio: Turnir osvojio ozlijeđen!

Rizin World Grand Prix svečano je zatvoren press konferencijom na kojoj je u glavnoj ulozi bio Mirko Filipović.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan nakon osvajanja pojasa prvaka Rizin World Grand Prixa u Japanu je održana press konferencija na kojoj se Cro Cop osvrnuo na trijumfalne nastupe u Saitama Areni.

U tri dana Mirko Filipović je ostvario tri pobjede i to na kakav način - uz tri nokauta.

Presicu, na koju je Cro Cop stigao s malim zakašnjenjem jer je zaspao, otvorio je predsjednik organizacije Rizin i nekadašnji čelnik Pridea Nobuyuki Sakakibara.

"Ponosan sam i već se sad okrećem izazovima u 2017. godini. Planiram organizirati pet priredbi ove godine, a prva će biti 16. travnja. Volio bih da bude u Yokohama Areni koja je uz Saitama Arenu sveto mjesto borilačkih sportova", izjavio je Sakakibara.

Mirko je po svom dolasku izrazio zadovoljstvo osvajanjem pojasa.

"Volio bih se vratiti u Japan"

"Bio je to prije svega psihološki izazov za mene. Teško je osvojiti Rizinov pojas, prvenstveno u ovakvom formatu. Znam koliko je to teško i zbog toga sam ponosan, jer sam sebi dokazao da mogu. Tijelo mi još ima rana, ali definitivno bih se volio vratiti u Japan i opet nastupati u Rizinu", poručio je Mirko i potom iznenadio sve:

"Protiv King Moa sam se ozlijedio, jedan moj middle kick naletio je na njegov lakat. Gornji dio stopala mi je bio natečen u polufinalnoj i finalnoj borbi."

Na koncu je riječ još jednom uzeo Sakakibara.

"Mirko je puno razmišljao o tome tko će mu biti protivnik nakon što je Wanderlei Silva otkazao, ali ukazao se King Mo i prihvatio ponudu. Cijenim to", zaključio je predsjednik Rizina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider