Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
putevima ayrtona senne

Vatreni se pripremaju za Portugal na glamuroznoj lokaciji: Kuća košta pravo bogatstvo

Hrvatska se priprema za Portugal u omiljenom odmaralištu velikog Ayrtona Senne.

Pripreme Hrvatske (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Putevima kišnog čovjeka, velikog Ayrtona Senne, dolazimo do Campusa, trening-kampa naše reprezentacije.Niknuo je ovdje prije samo godinu dana i već su na njemu trenirale premierligaške momčadi, Benfica, irska ragbi vrsta. Ovdje se sada priprema Hrvatska za utakmicu protiv Portugala.

Prijateljsku utakmicu s Portugalom i i sve ostale u sljedeće četiri godine, u izravnom vam prijenosu donosi Nova TV te GOL.hr za sve one koji će u Hrvatskoj utakmicu pratiti na internetu.

Svi su bili jučer u našem stožeru oduševljeni terenom. Koštao je oko milijun eura i rađen je po standardima engleskih terena.

Ovo je najidealnija klima za nogometne terene. Jug Portugala ima 300 sunčanih dana godišnje. Ovakvi su sportski kampovi pak želja mnogih sportaša u Hrvatskoj koja je najčešće nerealizirana. Ovaj je nastao u koprodukciji portugalskog kapitala te englesko-irske ideje. Djecu danas tenis podučava majka Andyja Murrayja - Jody.

''Imamo još šest padel terena, nekoliko teniskih'', kaže Shawn.

Shawn je inače Irac koji je, naravno, u polufinalu navijao za Hrvatsku. Inače, cijela ova investicija košta oko 10 milijuna eura.

Vratimo se Ayrtonu Senni. Glavna avenija u resortu Quinta de Lagu pripada, rekli smo već, njemu. Kada bi dolazio u Europu, ovo je bila njegova rezidencija. Resort s ovakvim vilama postoji rijetko gdje u svijetu - ima ih oko 500. Kada bih želio ovdje kupiti kuću, to bi koštalo oko šest milijuna eura.

Iako su gotovo sve rasprodane i u vlasništvu tajkuna ili sportskih superzvijezda pustili su nas u jednu od njih. Kažu, ovo je prosječna i košta 5,7 milijuna eura.

Ako ste u prilici, sad ili nikad. Uglavnom, Hrvatska je život nakon svjetskog srebra započela u zaista svjetski glamuroznom mjestu - kokteli i golfski tereni uz predivno jezero ili more. Doduše, ovdje su još sretniji, pa ne dolazi im svaki dan 2. reprezentacija svijeta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider