Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
problemi s ozljedama

Novi problemi za Dalića uoči Walesa: Nakon Rakitića otpao i Ante Rebić!

Ante Rebić zbog ozljede je oslobođen ove reprezentativne akcije.

Ante Rebić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hrvatska nogometna reprezentacija okuplja se u Splitu pred sutrašnji prijateljski dvoboj s NK-om Omiš, koji slavi svoju 100. obljetnicu. Sve je to samo uvod u ono najvažnije, kvalifikaciju utakmicu između Hrvatske i Walesa u Osijeku 8. lipnja.

Izbornik Zlatko Dalić jučer je na press-konferenciji otkrio kako je razlog nedolaska Ivana Rakitića ozljeda zadnje lože, no čini se kako su razlozi mnogo dublji te kako će Vatreni možda i zauvijek ostati bez veznjaka Barcelone.

''Razgovarali smo i donijeli zajedničku odluku da je najbolje da preskoči ovu akciju. U posljednje vrijeme ima problem s mišićem, osjetio je to opet u finalu Kupa i sigurno ne bi bio spreman za Wales. Nema potrebe nešto siliti, on nije spreman", rekao je za Dnevnik Nove TV izbornik Dalić.

Zlatko Dalić (Foto: GOL.hr) Dalić optimist unatoč izostanku Rakitića: "Stalno su neki problemi vezani uz nas, ali..." divider

Nakon toga stigla je još jedna loša vijest, zbog ozljede je ove akcije oslobođen i Ante Rebić. Po dolasku na okupljanje Vatrenih Rebića pregledala je liječnička služba reprezentacije. Zbog ozljede koljena ne bi bio spreman za nastup u kvalifikacijskom dvoboju protiv Walesa u Osijeku. Izbornik Zlatko Dalić stoga ga je oslobodio obveze te neće konkurirati ni za prijateljski ogled s Tunisom.

Jedna od mogućih zamjena za ozlijeđene je Nikola Vlašić, no ni on nije sasvim spreman i pitanje je hoće li moći konkurirati za ove utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider