Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
breaking news !: Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...
Hrvatska reprezentacija
mladi vatreni pozitivan

Još jedan reprezentativac s koronavirusom: Zaražen i Josip Brekalo

Lista pozitivnih nogometnih reprezentativaca proširila se na tri imena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon Ante Budimira (30) i Andreja Kramarića (29), krilni igrač Wolfsburga Josip Brekalo (22) treći je hrvatski nogometni reprezentativac koji ima koronavirus.

Wolfsburg je na svojim stranicama objavio kako je Brekalo pozitivan na COVID-19 i kako je trenutačno u samoizolaciji.

"Wolfsburg će biti bez Brekala u narednim danima. Igrač se dobro osjeća i trenutno nema nikakve simptome," objavio je klub.

Brekalo je u vikendu koji je iza nas igrao u ligaškom susretu protiv Borussije Monchengladbach (1-1), a na terenu je proveo 89 minuta.

gol expired Pogledajte sučeljavanje uoči spektakularne borbe: Oduševili su, UFC zvijezda ponovila potez koji je odjeknuo divider

Prije pet dana nakon povratka s reprezentativnog okupljanja pozitivan test na koronavirsu imali su napadač Hoffenheima Andrej Kramarić i napadač Osasune Ante Budimir.

Kramarić je igrao na prijateljskoj utakmici sa Švicarskom i dvoboju Lige nacija sa Švedskom, gdje je zabio pobjednički gol, dok je protiv Francuske ušao u igru u 80. minuti.

Budimir je debitirao za "Vatrene" u prijateljskoj utakmici protiv Švicarske, a nastupio je i u Zagrebu protiv Francuske u susretu Lige nacija kada je ušao u igru u 61. minuti umjesto Brune Petkovića. Usto je bio i na klupi tijekom dvoboja protiv Švedske.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider