Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
a predstavljen prije 15 sati...

Panika u redovima Hrvatske: Reprezentativac Budimir pozitivan na koronavirus

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Budimir pozitivan je na koronavirus.

Hrvatski napadač Ante Budimir vratio se u svoju Osasunu pozitivan na koronavirus, nakon što je proveo 10 dana u krugu reprezentacije. 

Kako prenose španjolski mediji, nakon što se vratio u svoj klub Osasunu, bio je podvrgnut testiranju na COVID-19 i nalaz se vratio pozitivan. On je poslan u samoizolaciju te će u njoj provesti najmanje iduća dva tjedna.

gol expired Radi li Dalić dobro smjenu generacija i je li Rakitić otišao s gorčinom? Evo što kaže bivši Vatreni koji Ivana dobro poznaje divider

Budimir je posljednjih 10 dana bio s reprezentacijom Hrvatske, koja je odigrala tri utakmice. Najprije je gostovala kod Švicarske u St. Gallenu, a potom je u Ligi nacija dočekala Švedsku i Francusku.

S obzirom na bliski kontakt s ostalim reprezentativcima, lako je moguće da će biti još Vatrenih pozitivnih na ovaj virus ili će barem biti poslani u samoizolaciju do daljnjega.

Zvuči pomalo bizarno, ali Osasuna je prije 15 sati, po dolasku Budimira u klub nakon reprezentativne stanke, na društvenim mrežama predstavila hrvatskog napadača kao novo pojačanje.

On je stigao iz drugoligaša Mallorce, koja je na kraju prošle sezone ispala iz prve lige. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider