Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
ANDREJ SE OGLASIO

Kramarić otkrio kakve simptome ima nakon zaraze koronavirusom

Andrej Kramarić javio se Novoj TV nakon pozitivnog testa na koronavirus.

Zbog problema s bedrenim mišićem, Andrej Kramarić ulazio je s klupe u utakmicama Lige nacija protiv Švedske i Francuske. I tako načet, zabio je gol Šveđanima.

A onda je na povratku u klub, njemački Hoffenheim, dobio pozitivan nalaz na koronavirus! Za Dnevnik Nove TV, kratko je odgovorio:

"Imam minimalne simptome, bit će to sve u redu. Ne znam gdje sam se zarazio."

Kramarićev Hoffenheim sutra će morati bez njega protiv Borussije Dortmund. A baš Kramarić u lipnju im je zabio rekordna četiri gola, i uz to baš danas je proglašen najboljim igračem Bundeslige za mjesec rujan. Pa će trener Borussije ovaj put imati veliku brigu manje.

Video: Dalić u Dnevniku Nove TV:

"On sudjeluje u skoro svakoj opasnoj situaciji, ali nije sam. Još dva ili tri druga igrača također rade jako dobar posao. Ali Kramarić je postigao mnogo golova i imao mnogo asistencija i znamo da je jako, jako opasan. Da bi ga se zaustavilo, treba mnogo inteligencije, jer on igra i kreće se jako dobro, iznimno je pametan igrač i to je problem za svaku momčad'', rekao je Lucien Favre.

Osim Kramarića, zaražen je i Ante Budimir. On je debitirao za hrvatsku reprezentaciju u prijateljskoj utakmici protiv Švicarske. Asistirao je Pašaliću za pobjednički pogodak, opravdao mjesto u momčadi i debi u 30-oj godini života.

Nakon reprezentativne akcije, Budimir se vratio u Španjolsku. I baš kad je trebao biti predstavljen u novom klubu, Osasuni, klub je objavio da je Budimir zaražen koronavirusom. O ovim slučajevima, oglasio se i HNS.

gol expired Andrej Kramarić dobio koronavirus: Bio je u reprezentaciji kao i zaraženi Budimir divider

"U ovom trenutku nemoguće je reći kada i gdje~su zaraženi Kramarić i Budimir, no~naglašavamo~da su svi igrači i članovi stožera bili negativni na sva tri testiranja tijekom okupljanja, a koja je provodio službeni UEFA-in partner za testiranje. Nadležna epidemiološka služba RH procijenila je kako suigrači Kramarića i Budimira te članovi stožera nisu bili rizični kontakti te da im nije potrebna samoizolacija."

Zanimljivo je da je uoči utakmice Portugala i Švedske ovoga tjedna, pozitivan bio Cristiano Ronaldo. On je prije toga igrao protiv Francuske, a odmah nakon toga Hrvatska baš s Francuskom. Ali, ikakav redoslijed, kao i širinu zaraze, nije moguće odrediti.

Najbolji trenuci utakmice Hrvatska-Francuska


 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider