Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Putovanje na Cipar

Navijači napokon mogu na gostovanje s reprezentacijom: Za ulazak na stadion moraju ispuniti stroga pravila

Ukinuta je zabrana dolaska gostujućih navijača, tako da će i hrvatski navijači put Cipra.

Ovog petka, s početkom u 20:45 Hrvatska gostuje na Cipru gdje igra susret 7. kola skupine H kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Inače, ovu utakmicu možete pratiti na Novoj TV i portalu Gol.hr od 20:45, dok već od 20 sati počinje naša specijalna uvodna emisija.

Nakon što su u klupskim natjecanjima ukinute sve zapreke, FIFA i UEFA odlučile su ih ukinuti i kada su u pitanju reprezentativna pravila, pa bi kadrovi raspjevanih navijača stizati već u petak sa Cipra.

Ulaznice za Cipar bilo je moguće kupiti samo putem interneta. Kako Cipar ima režim Europske unije, vlasnici COVID potvrda mogu ući u tu državu bez testiranja, a oni koji ih nemaju trebaju predočiti negativan PCR test.

No, za ulazak na stadion drugačija su pravila.

"Da bi ušli navijači na stadion moraju biti cijepljeni oba puta. Znači mogu ući samo s COVID putovnicom. Moramo imati Cipar flight pass, bez toga ne možemo doći na stadion. Apsolutni je uvjet biti cijepljen s dvije doze", rekao je Slavko Husnjak iz kluba navijača Budi ponosan Fan klub.

"U zemlju se može ući samo sa testiranjem ,ali na stadion se ne može bez dvije doze cijepljenja", objasnio je.

gol expired Ćorluka najavio Cipar za Dnevnik Nove TV: Progovorio o novoj zvijezdi Vatrenih, ali i planovima za budućnost divider

Klima je na Cipru je izvrsna, u listopadu su temperature ljetne, a uz sve to bodriti "Vatrene" s tribina uvijek je poseban doživljaj.

Navijači će put Cipra uglavnom već sutra. Svi oni koji do ulaznice nisu uspjeli doći, neće to moći učiniti ni na Cipru, jer hrvatskim navijačima neće biti moguće na blagajnama stadiona kupiti ulaznice.

Ulaznice koje su stavljene u prodaju, uglavnom su i prodane.

"Gotovo je popunjena naša kvota ulaznica za utakmicu protiv Cipra. Mnogi, kao i ja, već sutra kreću na Cipar", rekao je Husnjak.

Inače nakon Cipra, reprezentacija će 11. listopada u Osijeku ugostiti Slovačku,a navijači spremaju poseban program.

"Klub navijača Budi ponosan Fan club organizira humanitranu akciju za crno plavi kvadrat za HNK Mitnica, gdje ćemo prikupljati sredstva i održat ćemo aukciju klupskih dresova hrvatskih igrača da prikupimo što više sredstva za obnovu njihovog terena", rekao je.

No, prije Osijeka i humantarnog izadnja, navijači će uz "Vatrene" biti ovog petka na Cipru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider