Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Pun je dojmova

EKSKLUZIVNO Josip Juranović za Dnevnik Nove TV: "Još ne mogu vjerovati da sam u Bundesligi"

Prije samo četiri dana ostvario je transfer karijere, a onda imao i debi iz snova. Josip Juranović ekskluzivno za Dnevnik Nove TV govori o dolasku u njemačku Bundesligu, prvim dojmovima o klubu iz Berlina i ambicijama s reprezentacijom.

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Juranović proživljava najljepše mjesece svoje karijere, koja je u konstantnom uzletu. Nakon što je u dresu Vatrenih osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu u Katru, u ovom prijelaznom roku ostvario je transfer karijere potpisavši za Union Berlin, trenutačno drugi klub njemačke Bundeslige.

Za Dnevnik Nove TV otkrio je svoje dojmove:

"Još ne mogu vjerovati da sam u Bundesligi, ali idemo dan po dan, trening po trening, prikupljati te osjećaje što brže i priviknuti se na drugu najjaču ligu na svijetu."

U debitantskom nastupu upisao je asistenciju vrijednu preokreta i, kako se ispostavilo, osvajanja triju bodova na gostovanju kod Werdera u Bremenu.

"Bila je dobra utakmica, možda ne za gledatelje, ali za nas je bila odlična. Uzeli smo tri boda i jako sam sretan zbog toga."

Na pitanje o tome kakvu je momčad zatekao, Juranović je rekao:

"Ima jako puno mladih i nekoliko dobrih starijih igrača, pokrivamo se jako dobro. To je ono što nas krasi. Trener me htio, doveo me i hvala mu za tu priliku."

Naravno, nezaobilazno pitanje u razgovoru s njim bilo je i ono vezano za reprezentaciju i lipanjski Final Four Lige nacija.

"Mislim da ako nastavim ovako, da ću biti bolji igrač poslije te Bundeslige. Šo se tiče reprezentacije, mi možemo biti još puno bolji i jedva čekamo tu Ligu nacija."

Na kraju je poručio:

"Isto kao i oni, ja isto očekujem puno veće stvari od sebe i idem u ovaj izazov pun ambicije i s pogledom prema naprijed."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider