Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Uživo na Novoj TV i GOL.hr-u

Hrvatska saznala protivnika na Final Fouru Lige nacija: Spektakl u Rotterdamu!

Hrvatska i Nizozemska otvaraju Finals Lige nacija 14. lipnja u Rotterdamu.

Hrvatska nogometna reprezentacija u lipnju će nastupati na još jednom okupljanju nogometne elite. Vatreni će se zajedno s Italijom, Španjolskom i Nizozemskom boriti za titulu prvaka u Ligi nacija.

Ždrijeb je odredio polufinalne parove, Hrvatska će igrati protiv domaćina Nizozemske, 14. lipnja, dok dan kasnije igraju Španjolska i Italija.

Finals Lige nacija:

  • 14. lipnja: Nizozemska - Hrvatska (Rotterdam)
  • 15. lipnja: Španjolska - Italija (Enschede)
  • 18. lipnja: za treće mjesto (Enschede)
  • 18. lipnja: finale Lige nacija (Rotterdam)

Hrvatska i Nizozemska igraju na legendarnom stadionu De Kuip u Rotterdamu, dok će Španjolci i Talijani igrati u Enschedeu, na stadionu Twentea.

Finale se 18. lipnja igra u Rotterdamu, a za treće mjesto u Enchedeu.

Liga nacija, parovi Liga nacija, parovi (Foto: GOL.hr)

Hrvatska ima priliku za novi podvig

Hrvatska je u trećoj sezoni Lige nacija stigla do Final Foura i jedini je debitant na ovom mini turniru. Naša je reprezentacija do prilike za još jedan grandiozni uspjeh stigla nakon što je bila prva u skupini s braniteljem naslova Francuskom, Danskom i Austrijom.

Bila je to sjajna najava za ono što je slijedilo na Svjetskom prvenstvu, gdje su Vatreni samo četiri godine nakon svjetskog srebra uzeli brončanu medalju i tako još jednom zadivili nogometni svijet.

Sve četiri utakmice na Novoj TV i gol.hr-u

U lipnju će Luka Modrić još jednom predvoditi Hrvatsku, možda i posljednji put na najvećoj sceni, a Nova TV i gol.hr prenosit će sve četiri utakmice Final Foura Lige nacija.

Ne sumnjamo kako će hrvatski navijači napraviti pravu invaziju na Nizozemsku. Većina nije mogla bodriti reprezentaciju u Katru, a sada je prava prilika da opet imamo euforiju na tribinama jer se očekuju deseci tisuća Hrvata.

Jeste li zadovoljni ždrijebom u Ligi nacija?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider