Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"zajedno pobjeđujemo i gubimo"

Dejan Lovren stao u obranu Vatrenih: "Dragi mediji, prije nego krenete pljuvati..."

Dejan Lovren stao je u obranu Vatrenih nakon najtežeg poraza u našoj povijesti.

Dejan Lovren (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)

Kao što to obično biva nakon teških poraza, mediji nemaju milosti prema momčadi koja izgubi 6:0. Hrvati često znaju biti "svjetski prvaci" u hvaljenju te idućeg dana kritiziranju svojih reprezentacija i momčadi. Svjestan je toga i pouzdani hrvatski stoper Dejan Lovren, koji je odmah nakon utakmice stao u obranu naših reprezentativaca.

"Težak poraz, boli sigurno, ali stanite malo i razmislite (ako imate uopće mozga) prije nego što krenete pljuvati kao i inače što znate, dragi mediji. U ovakvim situacijama ne treba tražiti krivca. Zajedno smo pobjeđivali sve do sada, pa ćemo zajedno i gubiti. Ne smijemo potonuti i ne želim da se zaboravi sve ono lijepo što smo ostvarili na Svjetskom prvenstvu! Mi kakav jesmo narod, odmah pljuvačka na najjače, zato i nećemo nikada napredovati s takvim stavom (odnosi se to na medije). Momci, glavu gore, sljedeća je utakmica novo dokazivanje, zaboravimo na ovo što prije, jednostavno je... loša večer", napisao je Dejan Lovren na svom profilu na Instagramu.

I u pravu je. Bila je to loša večer iz koje treba izvući pouku i napraviti sve da se ona ne ponovi. Bolje da se ovakva večer dogodila sada nego recimo prije tri mjeseca na otvaranju Svjetskog prvenstva u Rusiji.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider